U kampanji vakcinisanja u BiH reis Kavazović, Ćiro Blažević, kardinal Puljić...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Refa

Kad vjeru prodas da promovises farmaceute. Fuj. A vrijeme ce pokazati koja je ovo bila prevara od strane farmaceuta, korumpiranih doktora potpomognutih medijima kojim je zadatak bilo sirenja straha i izazivanja panike sa reklamom za vakcine.

Afel

Cjepivo je možda OK ali ako ima mogućnosti pučanstvo bi trebalo što više konzumirati sirove ljute lukovice (čehni bijelog i glavice crvenog luka) tako da oprlje kompletna usta i grlo sa pokojom čašom vode. To jest vrlo brutalno, smrdljivo i teško podnošljivo ali je nevjerojatno efikasno protiv cijelog arsenala boleština (kad je riječ o uzrocima svih smrtonosnih bolesti, lukovice u brutalnom obliku konzumacije mnogo pomažu protiv čak tri četvrtine smrtonosnih bolesti). Oni koji nemaju baš upotrebljive zube, trebali bi lukovice neposredno pred konzumaciju istucati, usitniti ili isjeći na sitnije fragmente. Vrhunska zdravstvena svojstva se ostvaruju ako uspijete svaki dan smazati dvije glavice (jednu bijelog i jednu crvenog) tokom 24 časa.

Ves

Daba vam je praviti kampanju za pelcovanje sad se odvaja zito od kukulja,prodane duse

KLOSA

POGLAVARI CEGA LOPOVLUKA NIJE NAROD VISE LUD HOSTAPLERI I PREVARANTI A VEC VAM SE MRAKAN VRTI OKO GLAVE DA IDETE ONO PAPA U VATRU TIREKT

SO

Ovo je sprdacina od vjerskih lidera...

Ako je Reis rekao

onda sigurno necu.

Vidovnjak

Kad vjeru prodas da promovises farmaceute. Fuj. A vrijeme ce pokazati koja je ovo bila prevara od strane farmaceuta, korumpiranih doktora potpomognutih medijima kojim je zadatak bilo sirenja straha i izazivanja panike sa reklamom za vakcine. ka Refa Jesil to vidio u kasikama krezo ili si mozda neki Doktor pa imas dokaze,mrs sirovino.

/ Najnovije