U Hercegovini ukinut policijski sat, klubovi odmah najavljuju noćne zabave

3
Radiosarajevo.ba
U Hercegovini ukinut policijski sat, klubovi odmah najavljuju noćne zabave
Foto: Crna hronika / Ilustracija

Ukidanjem policijskog sata ponovo se počinje s noćnim zabava u Hercegovini. Noćni život na području Hercegovine, uprkos svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo, ali novim mjerama kriznog štaba zabave ponovo dolaze do izražaja.

U Zapadnohercegovačkom kantonu policijski sat je ukinut, dok je u ostatku entiteta on pomjeren. Tako je i među prvim noćnim klubovima klub iz Ljubuškog najavio party, prenosi Crna hronika.

Zabava je planirana za 14. i 15. maj, a klub je najavio početak zabave iza 20 sati.

”Ekipa nakon duge pauze konačno smo ponovo sa vama, uživajte u vikendu punom dobre zabave i hitova uz naš DJ dvojac”, naveli su iz kluba.

Drugi veći klub na području tog kantona još uvijek nije najavio kada će i na koji način nastaviti sa zabavama.

Podsjećamo, na 48. vanrednoj sjednici Štaba civilne zaštite ZHK donesena je odluka kako je u zatvorenim prostorijama dozvoljeno do 100 osoba ukoliko se poštuju epidemiološka ograničenja, dok se za veći broj osoba dopuštenje organizatoru može dati Zavod za javno zdravstvo ZHK. Na otvorenim prostorima ne postoje ograničenja okupljanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije