Ovo su detalji naredbi Vlade FBiH koje su usvojene: Kad i gdje su maske obavezne

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Stozu jahaci apokalipse sa svojim naredbama od septembra prosle godine sad u krug sve isto

Op

Opet glupavi poltroni iste mjere koje nicemu ne sluze, postaje previse treninga, obit ce vam se o glavu na kraju, pa ce biti kuku majko..

Džasmin

Bolji bi bio efekt kad bi rekli ko bude nosio masku biće kažnjen ili zabrana nošenja maski svim punoljetnim osobama i rješen.problem ovi naši bi iz inata počeli nosit

Azazel

Po sampite, Fadile lopova a I komplet Vladu, u tehnickom mandatu

Lok

Vakcinisani sire delta soj, mjere ne sluze nicemu sem oduzimanju ljudskih prava, izrael je dokaz

Ivermektin

Maske ne služe ničemu osim da se ljudi zabave sobom. Postoje brojne ali kontradiktorne studije, na kraju čak i SZO napiše da zaključci nisu jasni. Maske na otvorenom, maske u učionicama, cijeli dan na poslu pod maskom, maska na bradi jer je naređena, sve su to grozne gluposti. Raditi pod maskom je štetno, smanjuje kisik. Valjda je to logično i onim koji ne razumiju promjer maske i virusa. Ali kad sa jedne strane postoji štab koji samo kopira a sa njima krnja Vlada koja održava telefonske sjednice i na njima raspravlja da čovjeka bude stid, kao za respiratore kada je stenogram objavljen, šta drugo očekivati nego da lupaju, samo da bi ispalo da rade što i drugi. Uvijek ima gorih od nas, ali i boljih, gdje nisu ništa zaključavali. I opet im brojevi nisu lošiji.

Jole

A sta ako je svadba u pitanju?pitam za jarana

Moral u svatovima?! Pitam za komsiju sPoljina!

.

/ Najnovije