U džematu Cvilin u Ustikolini otvorena obnovljena džamija, porušena 1941.

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

A do sada vam nije trebala? Jeli sada više vjernika ili je više love?

Ustoklina

Srce Srbije!

Prava svjetovna vijest. GraDZanskog portala.

...........

user90104

ETO ZASTO NECE DRUGI NARODI DA ZIVE SA VAM. ISLAM I SAMO ISLAM TO VAM JE JEDINO NA PAMETI.ZIVITE U GODINI1440 I KOJI STE NAPREDAK NAPRAVILI??? IZMISLILI STE NOVI NAROD ISLAMSKI BOSNJACI SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA A IZBRISALI BOSANCE KAO NAROD.NOSITE SE U TRI P.M ZAJEDNO SA SVOJIM RADIKALNIM ISLAMISTOM BAKIROM IZMETBEGOVICEM.

Zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg-Bosnu!

Alija Izetbegović: Zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg-Bosnu! U pauzama od “mudžahedinskih klanja (18+)” valjalo bi da ubace i scenu s ovim insertom da Bošnjaci vide da je čak i otac njihove nacije bio zaluđen Herceg Bosnom! Poslušajte kako je govorio Alija 1990-te. ahahahahahahahaha, OĆEMO DRAGI fekAlija, ZDS!

/ Najnovije