Zvanično: U BiH potvrđen lambda varijanta koronavirusa, ovo su simptomi

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Corona continue part for

Eto vi opremljeni laboratorijama i znate koji je virus.sto kaze milanovic,nemamo mi ni kestenja,u pravu je.nije mi jasno iz cega ti pucas,laznih usta.

Lazna ginekologinja

koja nije ni polagala virusologiju a kamoli da zna sta je to.

Ivana Jeftić

Najgori soj nije Lambda, Sigma ili Omicron. Najgori soj je Sebija.

Karrabaja

Dobro se,nazovi,novinar izasro

Jole

Ali najbolja vam je slika naslovnice....ovo je najzesci soj virusa...protiv nje izgleda nema vakcine

muamer

ovo SDA kupljeno glasilo stavlja sliku iz privatnog albuma Sebije Gradzevic uz ovu vijest? Mamicu vam j...m prodaanu i ucijenjenu

bosnia

Ko ne vjeruje, nek pogleda. Lambda 100% :)

V

Što je direktorica lijepa na ovoj slici.

Pravda

Ima l' gdje diplome gospoja sa slike?

/ Najnovije