U BiH 81 osoba preminula od posljedica COVID-a

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

petokolonaski mediji i njihova pretencioznost

nevjerovatno koliko ta crvena gamad ne miruje...ako nema"hiljade oboljelih" e onda ima 81 preminuli...ne kontam sta time zelite postici vec sto vece nezadovoljstvo naroda zivotom opcenito..ja bih vas za ovo sve POBIO bukvalno da kazem!za ovo vase antidrzavno djelovanje na Zapadu bi odavno VISILI!Samo DUSMAN I ove drzave i Bosnjackog naroda mogu ovo da rade godinama.A sve je poceo Scepo Radoncic a sad ima jos jednog fajkina slicnog sebi -Konjakovica-prodatu dusu sa JEDNOSEMESTRASKOM "diplomom"...

Slava Storonci

cca 3 promila od 34,200 aktivnih slučajeva je očekivani broj dnevno umrlih i ne ovisi o dnevno zaraženim. Ako bi BiH imala taman nula dnevno zaraženih, broj umrlih bi bio onakav kakve vidite ovig dana...sve dok se ne isprazni bazen aktivno zaraženih.

/ Najnovije