U BiH sve više radnika iz jedne zemlje: 'Ovdje je sve najbolje, dobre plate'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U nas ovdje na moru, Nepalci....

***

Mmm

Platite malo vise nasu djecu i radnike pa nece odlaziti,cijene nekretnina su dobro porasle dignite i platu.Nemam protiv stranaca, ali pod uslovom da nasa djeca ne odlaze.Ovako ce nas preplaviti i dovest ce i porodice logicno.Ali koga je to briga svako gleda samo svoj dzep

user1687822388

Bosanci i hercegovci odlaze u njemačku, njemci odlaze u Švicarsku, iz Bangladeša odlaze u Bosnu i Hercegovinu, rusi i ukrajinci idu u Srbiju da se spase, srbi idu u Rusiju da pucaju na Ukrajinu..po cijelom svijetu sve se ispreturalo..ja u Bosni zadnji svjetlo gasim. Dok imam dinar za skroman život i barem druga ili dva za razgovor, uz nacionalni park i planknarski dom, meni je super..

/ Najnovije