U BiH protestuju zbog 'bijele nafte', a koje zemlje ga imaju najviše? U Europi ga ima u samo jednoj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikad !

Znamo mi dobro da bi domaće marionete imperijalističkog Zapada veoma rado otvorile takvo ponovno silovanje ove zemlje i ovog naroda, zarad profita stranih tajkuna. Ali neće moći, posle trideset godina žestoke neo - kolonijalističke eksploatacije i ova zemlja se polako budi.

Durmo

Znamo mi dobro da bi domaće marionete imperijalističkog Zapada veoma rado otvorile takvo ponovno silovanje ove zemlje i ovog naroda, zarad profita stranih tajkuna. Ali neće moći, posle trideset godina žestoke neo - kolonijalističke eksploatacije i ova zemlja se polako budi. ka Nikad ! Nema od te shuplje nista. Otvoriti rudnik, odmah na eksploataciju. Duga je bijeda ovde. Ovo bi znacilo NAPREDAK za sve.

mala

Malo je besmisleno da se za izvlacenje rude trosi enormna kolicina iste one energije zbog koje se uopce ulazi u energetsku tranziciju. A pritom se jos unistavaju dva najvaznija resursa zbog kojih i jeste inicirana tranzicija - zrak i voda. Jednostavno se mora pronaci drugi nacin.

Ivan

Fosilna goriva ne treba zaboraviti, budućnost su hibridi a ne autići na bateriji.

čitaj malo

Nema od te shuplje nista. Otvoriti rudnik, odmah na eksploataciju. Duga je bijeda ovde. Ovo bi znacilo NAPREDAK za sve. ka Durmo dw.c om/bs/borba-za-sirovine-budućnosti-mobitel-važniji-i-od-ljudi-i-od-prirode/a-57295614

/ Najnovije