U BiH potvrđen delta soj koronavirusa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Axa

Ih, eto nam opet Čerkeza i metrosexualca Rijada u sve vijesti! Ma bravo! Ljepota jedna!

Mrš u pm

Crknite već jednom...drugačije nećete sjahati.

Ysd

ETO VAM SAD G O S P A. ZBOG GLUPOSTI, SVI CEMO OPET U IZOLACIJU I NA GROBLJA I U POPUNJAVANJU GROBALJA. HOCETE OTVORENE GRANICR, TURIZAM,: T R A Z I L I S T E, B O L U J T E. NAJGORE JE STO CEMO SVI ZAGLAVITI.

Guest

Kaže virus poslo ga Asim.

Mex

Molim da se pohapse ovi sto šire paniku

120 kilaš

Kod nas nema delta samo De E eF Ge Ha i vitamin C.

registriran

Skutori bi svoj i zivot djece dali za par maraka. Treba ih strpati u tor kao stoku. Zajedno sa gospom.

.

Interesantno (i nije samo kod kod nas, nego u čitavom svijetu): stanovništvu svake zemlje mogu se nametati svakakve, pa i užasno oštre mjere - ali se granice NE SMIJU kontrolisati. Zašto? Jer je roba važnija od ljudi. Kapitalizam. Ljudski rod je u odvratnom stanju i tonemo.

Ka

Sto vise vakcinisanih opet novi soj, a zar ne stite vakcine i sta se brinu vakcinisani i ovi sa radi sa, mali fasisti, pa vi ste mirni jer experimentalne vakcine stite, zar ne, ili su sad opasni nevakcinisani, sve teorije zavjere se onistinjuju, kad ljudi ustane i pobune se, trebaju dobro zapamtiyi sve pomagace fasista i pozatvariti ih za kaznu, jer su sirili neopravdanu paniku. Pomaganje u zlocinu je takodjer zlocin.

registriran

Halo Skutori, crknite posteno kao Skutori.

Ko

Proizvođač cjepiva nije odgovoran za nuspojave i smrti, stožer koji te siluje u mozak i nagovara nije odgovoran, lječnik koji te bode otrovom nije odgovoran, ali ti - ako se ne želiš trpati otrovom - ti si neodgovoran. Budi uvjeren 100% da je to za tvoje dobro

Thor

Proizvođač cjepiva nije odgovoran za nuspojave i smrti, stožer koji te siluje u mozak i nagovara nije odgovoran, lječnik koji te bode otrovom nije odgovoran, ali ti - ako se ne želiš trpati otrovom - ti si neodgovoran. Budi uvjeren 100% da je to za tvoje dobro ka Ko I, vec pisu, nevakcinisan ne mozes u banku, pozoriste, stadion, a uskoro neces smjeti ni u pekaru. E , to je ultrafasizam. Ustvari i gore.

ja

Evo sta vakcine rade, dzaba sad placu: https://m.youtube.com/watch?v=zp_zNSEW1wc&feature=youtu.be

/ Najnovije