U BiH je za izbore u Hrvatskoj registrirano 100 hiljada građana: 'Od najmanjeg zla do noćne more'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nažalost nema ni jedne promuslimanske opcije. Hvala i dođite nam opet!

Tesko da Bošnjak moze stat u kadar sa dva krmeta

Nažalost nema ni jedne promuslimanske opcije. Hvala i dođite nam opet! ka Haha Haram je to nama jesti.

Veriga

Srbi i hrvati u BiH nisu povijesni vec politikantski narodi. Genetski nisu vecinski slaveni. Nisudijaspora drzava Hrvatska i Srbija. Nacije su Jugoslavije/SHS. Nacije druge drzave ne mogu biti “konstitutivni narodi Bosne”. Nije BiH visenacionalna drzava. Puno je starija od Jugoslavije.

Čovjek noji zna

Tih 100 tisića neka idu u svoju domovinu Hrvatsku Zašto da se pate u našoj Bosni i Hercegovini,‘?? Daköe 100 tisuća dobro razmislite …Zašto patite sebe a i nas koji volimo BiH Zašto !??

Isto kao i meni - sve muslimansko mi je zlo.

A pravim Muslimanima, kao sto ih je bilo dosta prije rata, SVAKA CAST, protiv njih nemam nista protiv! Danas su svi ti postali neki dzematlije i to na ostentoran nacin, to mi je zlo.... I nema veze koja stranka, cim je muslimanska ona ne valja. Aj bog.

Bosanac

A pravim Muslimanima, kao sto ih je bilo dosta prije rata, SVAKA CAST, protiv njih nemam nista protiv! Danas su svi ti postali neki dzematlije i to na ostentoran nacin, to mi je zlo.... I nema veze koja stranka, cim je muslimanska ona ne valja. Aj bog. ka Isto kao i meni - sve muslimansko mi je zlo. et tvoji valjaju valjal ti mama i sestra il djete pitam za jarana

Hijene hinjave

1918 ušli u Jugoslaviju – iz interesa. Dotad nisu ni postojali ni formalno ni neformalno. Prije toga pobijeđeni i poniženi. 1945 poniženi i potučeni do koljena – opet ušli u Jugoslaviju. Opet iz interesa. Prije toga bili na strani fašista, napravili veće jade od njih samih. Tito im SVE dao, danas ga pljuju i kunu se u Tuđmana degenerika. Kad su 1992 prebacili lopticu rata u Bosni, tamo je rat i prestao. Uz amanet i pomoć Nijemaca i Amerike se skupljali 4 godine da istjeraju Srbe. Danas opet rovare po Bosni i foliraju ove glupake ovde da će im biti bolje ako nastave da žive u iluziji da su i oni Hrvati, kao da je to biti neki benefit. Biti hinjava hijena. Analno alpinišu Jevrejima kao da su Jevreji budale i da su zaboravili ko ih je najviše ubijao i protjerivao s ovih prostora. I dan danas sve rade iz interesa i pogane ovu zemlju i ljude zajedno s ovim turbo folk kretenima s Istoka nadajući se da će opet jamiti nešto. Pogan prava. Čast rijetkim izuzecima. Ali pogan, prava pogan pokvarena hinjavreska. Čuvaj se Latina s leđa – poslovica iz II svjetskog rata. Fuj.

jeote ona turska razvali izrael!

šalje hin naftu, hranu, trguje s jews bolje neg ikad, al tuguje za palestincima više neg ikad. tako će da brani i poturad kad ih se dody dočepa,... hahahaha

Tačno

1918 ušli u Jugoslaviju – iz interesa. Dotad nisu ni postojali ni formalno ni neformalno. Prije toga pobijeđeni i poniženi. 1945 poniženi i potučeni do koljena – opet ušli u Jugoslaviju. Opet iz interesa. Prije toga bili na strani fašista, napravili veće jade od njih samih. Tito im SVE dao, danas ga pljuju i kunu se u Tuđmana degenerika. Kad su 1992 prebacili lopticu rata u Bosni, tamo je rat i prestao. Uz amanet i pomoć Nijemaca i Amerike se skupljali 4 godine da istjeraju Srbe. Danas opet rovare po Bosni i foliraju ove glupake ovde da će im biti bolje ako nastave da žive u iluziji da su i oni Hrvati, kao da je to biti neki benefit. Biti hinjava hijena. Analno alpinišu Jevrejima kao da su Jevreji budale i da su zaboravili ko ih je najviše ubijao i protjerivao s ovih prostora. I dan danas sve rade iz interesa i pogane ovu zemlju i ljude zajedno s ovim turbo folk kretenima s Istoka nadajući se da će opet jamiti nešto. Pogan prava. Čast rijetkim izuzecima. Ali pogan, prava pogan pokvarena hinjavreska. Čuvaj se Latina s leđa – poslovica iz II svjetskog rata. Fuj. ka Hijene hinjave Hrvati koji nisu dijaspora Hrvatske, nisu genetski vecinski slaveni, ne zovu se po Hrvatskoj, nisu povijesni narod. To su Proxi igraci na programu velike Hrvatske. Kukavicija jaja u Bosanskom gnijezdu!

nasvasta

Radiš se u jednoj državi a automatski dobiješ državljanstvo druge države nenormalna i zlonamjerna politika susjeda

Poturad

šalje hin naftu, hranu, trguje s jews bolje neg ikad, al tuguje za palestincima više neg ikad. tako će da brani i poturad kad ih se dody dočepa,... hahahaha ka jeote ona turska razvali izrael! . Ama samo vi napadnite, ne treba nas niko braniti hinjaveru jadni. Napadnite, evo napadate 32 godine pa nista. Samo napadnite pa bumo videli, ne? Bumo videli ko će ga poflautat zajedno s nama. Vas 7% u ovoj zemljici SIGURNO prvi.

Haha

Zbilja je život čudan. Eto napr. danas određuje svih 100 000 BH katolika sudbinu Hrvatima. A nikakve veze mi nemamo sa tom susjednom državom! Danas volimo Židove, a nekoć smo mi iz Ercegovine, toliko bili efikasni u Jasenovcu da su se čak i SS oficiri zgražavali našom efikasnošću! Baš čudno.

Hinjave Hijene Pokvarene

Zbilja je život čudan. Eto napr. danas određuje svih 100 000 BH katolika sudbinu Hrvatima. A nikakve veze mi nemamo sa tom susjednom državom! Danas volimo Židove, a nekoć smo mi iz Ercegovine, toliko bili efikasni u Jasenovcu da su se čak i SS oficiri zgražavali našom efikasnošću! Baš čudno. ka Haha . Ama zaboravili su oni to. Zaboravi se. I Srbi su zaboravili. A i Bosanci isto, svi su glupi, al mi smo pametni, znaš ..... Mi smo EUropljani i to......EU državljani ...... Ih još sad kad nam legne Izborni i Treći, nema našoj sreći kraja ......

Ljiljan:KRVAČI SU HRRRRKKK PUUUU NAROD

TO JE TO ONIH 6 % KRIVOUSTIH O KOJIMA STALNO PIŠEM ,ZA 10 -ak GODINA OSTAT ĆE SAMO 1 % KRVAČA U BIH!!

333

Kakve su to uopste politicke opcije u jednoj drzavi koje se ne bave politickim, ekonomskim i drustvenim pitanjima u toj zemlji? Drugo, sto se tice ruskih veza u Hrvatskoj, pa nije bas da se samo naziru. Krenite da odpetljavate klupko od PPD, bivseg sefa tajne sluzbe, najmanje pola HDZ-a (hercegovackog krila), Kolinde, cijele price oko Agrokora, Hypo Alpe Adria banke, Sberbanke, energetske mreze kroz koju se pere lova, terminala na Krku - da navedem samo par, ima toga koliko hoces. Ali, s obzirom na trenutnu geopoliticku situaciju, nesto sam sumnjicav da ce cijela ta ekipa, ne samo u Hrvatskoj, prezivjeti blisku buducnost. Ove razne liste ruskih agenata sto kruze po Evropi se svaki dan prosiruju...

Valjaju li tvoje? Pitam za KRMKA.

et tvoji valjaju valjal ti mama i sestra il djete pitam za jarana ka Bosanac

Rvati

E toliko vas i ima 100 tisuća u BiH ne trebaju popisi i lažiranja.Svi gospeti blažene konstutivni iz BiH možete stati na sdadion pod Bijelim brijegom.Ima više roma od vas dva puta.Sila od naroda bira drugoj državi vlast,a bunite se kad vama bošnje to rade.

/ Najnovije