U BiH će uskoro biti podijeljeno 140.000.000 KM pomoći: Evo ko ima pravo i koliko može dobiti novca

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

,.demob borac.,

Ako su moja mjesecna primanja 0,a nabirou sam,a sb kanton me diskriminiso kao borca,gdje sam ja u ovom svemu.vidjet cemo,i sigurno ce evropska komisija,i neke ambasade biti obavijestene o ovoj diskriminaciji i zlu prema nekim građanima.mi cemo prikupi papire i poslati na te adrese,nek se sami uvjere koliko je diskriminacije i javasluka u federaciji.

Bosanac

Sto ovim zlocinackim srbima iz genocidne tvorevine rusi nedaju pomoc Europa genocidne srbe hrani rusi ih jebu al zivotinje srbi opet za ruse navijaju srbe treba potamanit smrdite srbi zivotinje genocidne

?????

Ako su moja mjesecna primanja 0,a nabirou sam,a sb kanton me diskriminiso kao borca,e diskriminacije i javasluka u federaciji. ka ,.demob borac., A koliko godina imaš ??? Što nešto ne radiš umjesto što godinama pišeš po portalima isto? Pa valjda si dobivao sa biroa po 100 KM kada su dijelili. Ako si bio borac i imas preko 50 godina onda imas pravo na egzistencijalnu naknadu.

464467897

A koliko godina imaš ??? Što nešto ne radiš umjesto što godinama pišeš po portalima isto? Pa valjda si dobivao sa biroa po 100 KM kada su dijelili. Ako si bio borac i imas preko 50 godina onda imas pravo na egzistencijalnu naknadu. ka ????? nema u sb kantonu ta naknada,zbog diskriminacije boraca,morate imati punih 53 godine da bi ostvarili to pravo,to je sda napravila diskriminaciju,i samo tih par hiljada ljudi nemaju nikakva primanja za razliku drugih kantona.to bi sud trebao da rijesi tu diskriminaciju.u pravu su trebaju se zaliti evropskoj komisiji.

Ljiljani nisu sa Karpata

***<<Dosadan si više sa tom mržnjom

Gile

Kakva ce ovo pljacka da bude, strasno!

/ Najnovije