U bh. gradu se pojavio muškarac koji mami djecu da uđu u kombi

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

Nema prednjih zuba? To pomaze istrazi, bar 10% populacije van sumnje.

Realno

Uvecaju snimak ako se moze i po registraciji nadju vlasnika kombija Najlakse nejake napadat.Djete sad dozivilo traumu samo takvu i kaze ma pusti da se socijalizuje nek samo ide u prodavnicu skolu gdje ces pored ovakvih manijaka trebas non stop biti uz djete svoje ko sjena

RoganJ

Uvecaju snimak ako se moze i po registraciji nadju vlasnika kombija Najlakse nejake napadat.Djete sad dozivilo traumu samo takvu i kaze ma pusti da se socijalizuje nek samo ide u prodavnicu skolu gdje ces pored ovakvih manijaka trebas non stop biti uz djete svoje ko sjena ka Realno Buraz, nije ovo CSI pa da uvecaju snimak registracije sa sugave kamere za nadzor! Ako informacija ne postoji, a na usranim kamerama se ne vidi nista dalje od par metara, nema programa koje je moze izmisliti.

/ Najnovije