U bh. gradu odjekuju nacionalističke pjesme: "Ne volim te Alija..."

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo lagano

Pred'zoru mrzne ;)

Jjhkč

Pa ok je pesma, de čuči problem?

U bosanskim smo sumama danonocno, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom! Spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. Garantujemo vam da ovaj put nece biti entiteta! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Fgjkllh

Utoplite prostatu dok nas čekate po tim šumama ;)

!!!!

Dosli divlji i otjerali pitome. Srbi su se naselili u 7. vijeku u Gacku. Doslje

Kkjgfđl

Ćemo, ćete... malo se opismeni ture pa onda krupne teme tabiri ;)

Habuhabuhabu

Svi pjevaju koga vole, kako vole, zašto vole i da vole, a oni pjevaju da ne vole. Gdje su bili, šta su radili, ružno čupali da bi još ružnije sadili.

Kuronja

Jedino I pravo riješenje je traktorijada ll !!!!!!!

Olhfrjkj

E za traktorijadu ipak treba biti dovoljno moćan i imati moćne saveznike.nemojte da se ponovo stiskate u 12% bih kao u proteklom ratu. Mislim na vama je odluka ;)

tonk19

*Genocidas* Ti si stvarno genocidno nastrojen konjino jedna. Kako bi tebi bilo da tebi neko psuje tvoje dijete, što je najgore ti psujes mrtvo i ti si neki vjernik, fuj, ti si nečovjek, sramota ljudskog roda. Zlo od čovjeka, gori od ovih što pjevaju pjesme od Aliji.

Kolgf

Amerikanci su kauboj džihadom razdvojili ovaj bivši ustaški i turski podrrepaški korpus od ostatka srpskog naroda. Ako je i bilo kolebljivaca '92 godine danas ih zasigurno nema. Sledeći rat koji će neminovno uslediti u budućnosti biće značajno krvaviji od prošlog jer smo dozvolili da nam sruše sve mostove koji su nas povezivali. Ovi bedni pokušaji nametanja krivice samo ojačavaju otpor kod srba i garantuju vrlo nesrećan ishod.

Lela

Ma vi ste svi retardirani obe vjere.Fuj gadovi.Mislite li na djecu! Rat vam u kuci bio.Ostavljate politicare da haraju a vi se davite ludjac,a oni ce sa parama preko granice i to privatnim avionima.Mjesto da podavite bagru od politicara .Dabogda vas sviju zemljotres zatrpo!Monstrumi.

Llgsjk

Nije to lelo tako jednostavno, mali narodi ukoliko dozvole da ih usitne podelama oduvek krvare za interese velikih. Pa ni alija nije žrtvovao mir za suverenu dok nije dobio naredbu od cimermana.

I'll jhfskđ

Islamski klin u srpskom korpusu koristio je i sultan, ćesar, hitler, pavelić i klinton po istom principu. Teško je menjati istorijske navike. A poverenje se teško stiče a za tili čas gubi ;)

Kvin Latifa

>>*Genocidas* Ti si stvarno genocidno nastrojen konjino jedna. Kako bi tebi bilo da tebi neko psuje tvoje dijete, što je najgore ti psujes mrtvo i ti si neki vjernik, fuj, ti si nečovjek, sramota ljudskog roda. Zlo od čovjeka, gori od ovih što pjevaju pjesme od Aliji. ka tonk19<< Pitam se, da li si ti, ili bilo ko normalan, ikada ikome prijavio ove monstruoznosti? I dokle ce ovako prijetiti i vrijedjati? U normalnoj drzavi ovako strasne prijetnje i ogavne uvrede bi bile hitno sankcionisane.

Djokica mali

Sistematski provociraju da izazovu rat. Ne nasjedajte na te provokacije nego oruzje uzmite i budite budni Bijednici su to treba ih satrat ko sto su bili satrani u svakom ratu.

....

Braćo Bošnjaci uz vas smo i organizovali smo se .Nek oni udare na vas zajedničkim snagama mi će mo sa druge strane udariti na njih .Nije bitno ko sam ,samo da znate organizovali smo se.Ceka srbiju iznenađenje I njihova djeca bit će ubijanja.TU SMO NIJE BITNO KOJI.ZNAT CE SE AKO STOKA NASTAVI SA SVOJIM PROVOKACIJA MA.

Braćo Bošnjaci

Tu smo spremni i mi .Nećemo dozvoliti da više ubijaju vas a da ne budu ubijani .Gorit će srbija .POZDRAV BRACO I OPREZ BUDNI SMO.

DUDEK Krivousti Njofra

Daj ba BIDEN sviraj više ne Može se više trpiti...

Dado

U Dejtonu pise da je Republika Srpska, njena vojska, sud, i drzava, samo ovdje neki sud pokusava da RUSI DEJTON I POCNE RAT, IZJAVE O 2 METKA I POZIVANJE NA RAT SU SMJESNE. JESTE LI SPREMILI TABLE HELP NATO?

Neko

Pa će u Utorak kod Alije na posao!

Mirza Tvica

primitivci

071

Ovi budalasti srpski nacoši i dalje ne kontaju da je Alija njihov :).

/ Najnovije