U akciji SIPA-e uhapšen i Faris Gavrankapetanović

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dervo

Jedno je uhapsiti a drugo je izgubiti optuznicu. Svaki out kad procitam uhapseni, znam da se krenulo u legalizaciju kriminala od strane tuzilastva

livadići

šta ste do sad čekali, nauzimali su se lopatama,

Ask

Još će napaćeni narod morati isplatiti odštetu uhapšenim, zbog duševne boli.

The real UZP-ovci!

!!!!!!

Vrati koko

Sto si pozobala! A ovaj Alijin hapac je grabio i rukama i nogama!

Gulliverus

Ovo su samo obračuni protivničkih struja, koriste policiju i pravosuđe da jedni druge progone (nebitno je uopšte šta su sve pokrali) a znali su jedni drugima šta sve rade i nekada su krali skupa. Pa optužnica, pa par godina i onda ništa, svi oslobođeni...

Sabina Šabić

Faris nije zapalio žito! Samo ga je ukrao.

@livadići

"šta ste do sad čekali, nauzimali su se lopatama ..." Pravni sistemi su takvi u demokratijama. Nemozes nikoga hapsiti samo sto neko misli da su krivi ili sto neko naredi. Prvo su ti dokazi potrebni, pa ti sud onda odobri zahtjev za hapsenje. Kad se neko hapsi onda je taj predmet skoro vec pred kraju, na ovim su sigurno vec koju godinu radili.

Čuj Alijin?!

Sto si pozobala! A ovaj Alijin hapac je grabio i rukama i nogama! ka Vrati koko Idiote, zar se osmorka ne bori da ovo smeće vrati gdje je bio. Plačete za njim i kudite gospođu Izetbegović. Providan si uhljupe.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

faaaaaaaarseeeeeeeeeeeeeee

lopinoooooooooooo

Muvedeta Čedić Butmir čuj imena?!

Muvedeta hahaha kaka je ba to riječ?! Čedić jel od če-de s bradom? Butmir, znači kraj sarajvoistana.

Ovaj ***

se je bas napljacko!

Ajs

Muvedeta hahaha kaka je ba to riječ?! Čedić jel od če-de s bradom? Butmir, znači kraj sarajvoistana. ka Muvedeta Čedić Butmir čuj imena?!

Lila

STOJAN MUTIKASA !

/ Najnovije