Tužna priča iz BiH: Ide u šumu po drva i nosi ih na leđima. Prodaje ih i hrani bolesnog supruga

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuuuužna priča

Lijepo, konstatovali ste još jednu tužnu priču. I, šta će biti? Hoće li neko nešto poduzeti ili će sve završiti na "još jednoj tužnoj priči"?

Kazi da si izbjegla iz Palestine

Lijepe riječi su ukras!

8888

Dobro je da imaju svoju šumu . Ovaj tekst i video ili će im pomoći ili totalno odmoći.

komentar

Ma super ste! Sada nesretna zena moze ocekivati inspektora sa kaznom za nedozvoljenu sjecu sume! "DRVOSJECA" i ostali mogu, ali fizicka lica za svoj ogrijev ne mogu. To je po njima kradja. Sjetih se i onog jadnika iz Krajine sto je otisao u cuzu zbog istog djela. Bas ste inteligentni.

info

Pa dajte neke informacije, mozda ima nas koji mozemo pomoci ljudima!?!? Kao da se ovi novinari takmice ko ce napisati losiji text!!

Borac sa kauča

***

Informacije

Dajte informacije kako poslati novac ovoj poorodici hrabrih i posteni ljudi.

***

Lijepe riječi su ukras!

Adresa doticne osobe

Da li postoji mogucnost da se sazna adresa Esade Mahmic iz iz Palinovića kod Zenice ili ako ima broj bankovnog racuna? Molim vas budite humani i pomozite postenom svijetu da zivi normalno. Zajednicki mozemo jako mnogo da uradimo i da budemo zadovoljni i sretni. Ljubomori i zvist odbacite od sebe.

/ Najnovije