Pismo tuzlanskog srednjoškolca: Dok profesori umiru, a učenici leže u bolnicama...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boze sacuvaj sta rade/ne rade

Svaka cast mlada rajo. Treba dici svoj glas. Misliti svojom glavom.

Katy

Podrzavam momka. Sve je onako kako je napisao. Ne sam u TK vec u cijeloj drzavi. Glavu gore djeco i dignite glas ta sve sto vas boli!! Ili bjezite odavde sto dalje . Negdje gdje ce neko cijeniti vasu pamet i osobnost. Nemojte dozvoliti da vam beskrupulozni idioti kroje sudbine. Bolji ste id njih. Za ove manje djake bi trebali roditelji dici glas ali pola njih ne vieruje u koronu!!! Imam isti problem ali moji su mali da bi se sami pobunili. Muka mi je od njihovih upravnih odbora i pravila!!

Www

OVE USTANOVE TREBA UKINUTI. DJECU SALJU U SKOLU KADA JE PANDEMIJA U USPONU, A NISU ISLA KADA JE BILA SMANJENA. OCITO , CILJ IM JE DA MLADOST UNISTE.

Tripwire

Ma haj ne serite. U skolske klupe ne mozete, a u krcate kafice mozete? Treba samo vikendom prosetati kroz tuzlu i pogledati u kafice. Jedno na drugom i to sve ovaj srednjoskolski uzrast....

Grunf

Momku koji piše pismo (a i njegovim vršnjacima) bih preporučio da se u životu opredijele za poziv nastavnika/profesora i pretoče sve svoje zahtjeve u praksu.

/ Najnovije