Tužilaštvo TK o smrti Jasmina Malkočevića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

To nikako ne može biti samoubistvo. Što bi otišao u Tuzlanski hotel mogao je i kući se ubiti ili u nekom podrumu tavanu na drvetu u njivi .Otkud ideja baš u tom hotelu .Treba sestra da ne odustaje od istine zašto je otišao tamo ko ga je namamio ko mu telefon isključio .S kim je; Mao sastanak. To nikako je samoubistvo jer policiji je najlakše reći tako i zatvoren slučaj neće da se bakcu jer nije niko njihov

Jaha

Eto ti znas iza tipkovnice je li ili nije...

Gost

Ma sumnjivo pravo..Ali eto treba sacekati da istraga prodje i da potvrde o cemu se tacno radi..Iskreno saucesce porodici..

Sasha

Takva j enasa policija, najlakse je reci da je samoubistvo, da nadju nekog sa zabijenim nozem u ledjima, i za to bi rekli da je samoubistvo. Lakse im je tako i zatvoriti slucaj. Tesko im je dizati dupe sa stolice u kladionici

Infidel

To nikako ne može biti samoubistvo. Što bi otišao u Tuzlanski hotel mogao je i kući se ubiti ili u nekom podrumu tavanu na drvetu u njivi .Otkud ideja baš u tom hotelu .Treba sestra da ne odustaje od istine zašto je otišao tamo ko ga je namamio ko mu telefon isključio .S kim je; Mao sastanak. To nikako je samoubistvo jer policiji je najlakše reći tako i zatvoren slučaj neće da se bakcu jer nije niko njihov ka Genocidasi Budalo paranoična.

/ Najnovije