Tužilaštvo KS preuzelo 18-godišnjaka koji je sedam puta lažno dojavio da su postavljene bombe

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kazna

Rezultat roditeljskog i prosvjetnog odgoja,na kraju ima ovakav epilog?Nazalost!

Hocel Smitonja

da bude prijatelj suda i ovde? Pitam za nevinu decu?

goli otok zakon

mali tiktokdžija, nabit mu računalo zvano kompjuter zahjedno sa telefonima članova porodice u pakshu

samo oštro sa tiktokerima

samo mu telefone obieljske i spravu za računanje (kompjuter) nagurat u pakshu i onda u samicu u poprani dom

Jedinica

Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari.

Veze ti nemaš

>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu...

Ola

Generacijski bunt i nezadovoljstvo. Kompletno stanje društva je dovelo do ovoga.

IVA

Generacijski bunt i nezadovoljstvo. Kompletno stanje društva je dovelo do ovoga. ka Ola mozda i ti to radis papak???? Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

Kenjao bi…jedinica je puno za vas

>>>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu... ka Veze ti nemaš<<Ocigleno je tako, vama nije pomoglo obrazovanje a niti odgoj, jer vokabular “a kenjao bi…”sigurno se koristi tamo gdje ste se vi pokušali obrazovati, nažalost ,niti tamo niste uspjeli! Makar je utjeha da niste prosvjeti kadar!

Haha ocekivano

>>>>>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu... ka Veze ti nemaš<<Ocigleno je tako, vama nije pomoglo obrazovanje a niti odgoj, jer vokabular “a kenjao bi…”sigurno se koristi tamo gdje ste se vi pokušali obrazovati, nažalost ,niti tamo niste uspjeli! Makar je utjeha da niste prosvjeti kadar! ka Kenjao bi…jedinica je puno za vas<< E, za šta se ti hvataš. Ruzna ""riječ"" te iznemirila jel? Klasični licemjer, klasični predstavnik društva o kojem govorim. Zbog takvih, između ostalog, su djeca takva. Nego, zašto zaobiđe suštinu? Ne trpiš da je krivica u tebi, društvu, vjerskim zajdnicama, porodici...

Odlična ideja

>>>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu... ka Veze ti nemaš<<Sta predlažete, da se ukine odgoj i obrazovanje, politika, religija,roditelji …neka prosvjetari napuste posao,da ih kao društvo uzalud ne plaćamo ,eto dobrog prijedloga za uštede,ta novčana sredstva usmjeriti prema socijalnim kategorijama stanovništva! Dobra vam je ideja, kome treba ovakvo obrazovanje ?

Kenjao bi…jedinica je puno za vas

>>>>>>>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu... ka Veze ti nemaš<<Ocigleno je tako, vama nije pomoglo obrazovanje a niti odgoj, jer vokabular “a kenjao bi…”sigurno se koristi tamo gdje ste se vi pokušali obrazovati, nažalost ,niti tamo niste uspjeli! Makar je utjeha da niste prosvjeti kadar! ka Kenjao bi…jedinica je puno za vas<< E, za šta se ti hvataš. Ruzna ""riječ"" te iznemirila jel? Klasični licemjer, klasični predstavnik društva o kojem govorim. Zbog takvih, između ostalog, su djeca takva. Nego, zašto zaobiđe suštinu? Ne trpiš da je krivica u tebi, društvu, vjerskim zajdnicama, porodici... ka Haha ocekivano<<O kakvoj suštini je riječ?Valjda sve počinje od odgoja i obrazovanja,pa će i promišljanja biti takva!

Sta čekaš?

>>>>>>Imena i prezimena roditelja! Valjda su punoljetni roditelji? Imena i prezimena prosvjetnog kadra iz ODGOJNO-OBRAZOVNE ustanove, moramo znati o kome se radi, jer redovno primaju plaće, netko mora biti odgovoran. Roditelji kritikuju, prosvjetari kritikuju, a tko njih ocjenjuje i kritikuje? Kad učenik uradi kontrolni rad,ili pismenu zadaću ,ili ogovara, pa ne zna dobije jedan, to isto pravilo vazi i za roditelje i prosvjetne radnike, za njih nije dovoljno reci “sjedi jedan”, jer su ovo mnogo ozbiljnije stvari. ka Jedinica<< Ne poznaješ očigledno kako obrazovni sistem funkcioniše, a kenjo bi... škole odavno ne vaspitavaju i slabo obrazuju, školama upravlja politika, religija, roditelji... bolje bi ti bilo da krivca tražiš u kući, među svojima koji glasaju, u vjerskim zajednicama, društvu... ka Veze ti nemaš<<Sta predlažete, da se ukine odgoj i obrazovanje, politika, religija,roditelji …neka prosvjetari napuste posao,da ih kao društvo uzalud ne plaćamo ,eto dobrog prijedloga za uštede,ta novčana sredstva usmjeriti prema socijalnim kategorijama stanovništva! Dobra vam je ideja, kome treba ovakvo obrazovanje ? ka Odlična ideja<< Odličan prijedlog, ukini ga! Već sutra.

/ Najnovije