Tužilaštvo BiH proširuje istragu protiv Mehmedagića i Debevca? Evo za šta ih dodatno terete

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

A da li sekretarica šeta gradom i ispija kafe.

Ne pijem dok Paja vozi

***

OleLole

Nemam pojma kako će se ovo odvijati. No uvijek mi je impresivan cv tužitelja i tužiteljica. Bojana Jolovic ima presmiješno iskustvo i uspon u svojoj karijeri. Nema kapacitet da ovaj slučaj poveze i vodi do kraja. Stogodina je radila u osiguravajućem društvu kao pravnik, tek koji godinu u uredu za pitanje korupcije. Od nedavno radi kao tužiteljica. Uz dužno postovanje prema njenom trudu, ali jednostavno će je dobri advokati rasturiti. Tako da je ovaj slučaj već izgubljen, ako se ne postavi neko ko je iole iskusniji.

Padaj silo i nepravdo...

Ovaj dvojac prikopčati na poligraf i vozi, Miško- tu ima priča za Hiljadu i jednu noć! Usput, koliko je ovakvih u ovim zapuštenim i sirotinjskim etnokonfesionalnim plemenima, dobro je da imamo i jedan, prividno normalan, dan u godini.

orao

***

lisica

E bas ništa ne znaš. Njen cv jeste impresivan. Jeste radila u Osiguranju, pa šta. Nije diplomu našla u Travniku, nego završila redovno. sa desetkama. Normalno je da se odnekle mora početi. I nije radila u Odjelu za korupciju, nego je bila Tuzilac u Kantonu Sarajevo, i to u Odjelu za privredni kriminal. Sad je u Sudu BiH. Svaka joj čast. A to da li će je advokati rasturiti, to ćemo vidjeti. Tvrd je ona orah, znam sigurno. Neće to ići lako. Pa samo pogledajte...valjalo je ovu dvojicu bitangi držati u zatvoru i još tražiti produženje pritvora. Najbolje bi izgleda bilo, po tvom mišljenju, da neko od "čaršijskih likova" bude tužilac. Malo sutra. Curo, zeno, gospođo, samo naprijed.

/ Najnovije