Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu u slučaju 'Dobrovoljačka'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Nekako mi se cini da unaprijed znam ishod.

Ljiljan

Sve su to bile vojne mete I trebalo je sva g*vna potamaniti,tako bi vjerovatno bilo spriječeno stotine ubistava nevinih civila koje su ta g*vna poslije počinila!

Nikolica s prikolicom

Oficiru koji je zarobljen se ne oduzima pištolj, a pucanje u glavu je svakako zločin. Pogledajte snimak predaje srpskog korpusa u Hrvatskoj. Lično naoružanje komandantima se ostavlja, a ostali se razoružaju. Nije ovo samo pitanje časti. Ubistvo šestorice nakon dogovora o slobodnom prolazu je također zločin. Nemam drugih podataka o ovome, osim ono šta čitam u članku. Pitam se kakvo vam je to sudstvo?

Pop

sve zločince kazniti..niko da se ne skriva iza naroda Srbi genocid Hrvati UZP Bošnjaci zločini protiv čovečnosti. 100.000 mrtvih

Koel

Sud ce to glat odbiti nema se sta sto puta za jwdan te isti slucaj suditi kakve su ovo budale u tuzilastvu

I još

Kažu kako je započelo, dođe naoružan otvorio transporter i tražio pištolj od pukovnik i ovaj nije da i ovaj ga upucao. Izgleda da bi sve bilo uredu da se nije ovo desilo. Sad se čude optužbi

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

K

Sama cinjenica da divjak govori muslimanskoj vojsci da ne puca, znaci da su upravo oni poceli pucati, jer ne mozes prestati sa necim sto nisi zapoceo.

/ Najnovije