Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv Selme Cikotića

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Čuj to?! Ponovo kadrovi SDA?! Ne zaslužuje ta stranka, slučajno onaj famozni epitet, kriminalna organizacija.

Abc

Ma nece sda psi u kriminal,sve su to stare olinjale komunjare,koje se kriju iza vjere.Sad ce opet prica Bosnjaci ugrozeni.Sjeme vam se zatrlo sda monstrumi.

Ghost

Konacno

Guest

Guest Eh neka se malo odmori od " turista i povecanja PDV " od prometa.

Pehlivan

Ma nece sda psi u kriminal,sve su to stare olinjale komunjare,koje se kriju iza vjere.Sad ce opet prica Bosnjaci ugrozeni.Sjeme vam se zatrlo sda monstrumi. ka Abc Bojim se da uopšte ne razumiješ ideologiju kriminalne organizacije SDA. Naprotiv, oni se ne kriju iza vjere, nego smatraju da je sasvim u redu i često zavući ruke u džepove građna, otuđiti javna sredstva, namještati tendere i konkurse. Ali nije u redu piti alkohol, bludničiti, ne vjerovati u boga, zagovarati socijalnu pravdu i pravnu državu, pravednu raspodjelu društvenog dobra. Moralni kompas im je izvrnut, ali oni nisu nikakve komunjare, nego mladi muslimani.

Guest

Selmo u suštini nije loš čovjek. Samo mi sad stižu aferimi i naplata onoga što je činio za Stranku. Kasnije će doći naplata rektorskog potpisa na zakonom zaštićenoj diplomi, zloupotreba položaja i donacija itd itd ... Što bi Rodnčić rekao: Kad nam kažu da ga primimo, mi ga moramo primiti ...

Salih

IMALI IJEDAN POLITICAR DA JE POSTEN

Kako

Kako niko da podigne optuznicu prptiv niksica,scepe,dodika i covica.......vidi se ko su blizanci u rusenju Bih ali ako im nebude sudio sud sudit ce Bog

---abc----

Ma nece sda psi u kriminal,sve su to stare olinjale komunjare,koje se kriju iza vjere.Sad ce opet prica Bosnjaci ugrozeni.Sjeme vam se zatrlo sda monstrumi. ka Abc Bojim se da uopšte ne razumiješ ideologiju kriminalne organizacije SDA. Naprotiv, oni se ne kriju iza vjere, nego smatraju da je sasvim u redu i često zavući ruke u džepove građna, otuđiti javna sredstva, namještati tendere i konkurse. Ali nije u redu piti alkohol, bludničiti, ne vjerovati u boga, zagovarati socijalnu pravdu i pravnu državu, pravednu raspodjelu društvenog dobra. Moralni kompas im je izvrnut, ali oni nisu nikakve komunjare, nego mladi muslimani. ka Pehlivan<<Nisu oni mladi Muslimani,mogu biti sam mladi pagani i barbari koji se predstavljaju kao Muslimani.oni su odpadnici vjere.gora stvar od svega ovog je to,sto su sebe ubijedili da su Muslimani.A to sto vole ukrast,alkohol,drogu,bludnjicenje sto su zavidni itd,to su njihove male mane,bar oni tako razmisljaju.Nedao bog,s,v se spustit na njihov nivo.To je ispod nivo zivotinja.

Duduk

Ima ideju ajmo se dogovoriti da pišemo biografiju nekih od dotičnih i imamo dobar krimić besteller ma kakva Agata

Duduk

A i ostalih stranaka političara. Ispiracija je dosta

Guest

Guest To je onaj umobolnik kao i oni sto su ga izabrali da dalabu kaze migranti su turisti koji trose novce i prave promet FBiH. Bijeda u pamet ne zna da su finansirani od MCK doniranim sredstvima.

/ Najnovije