Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv advokatice Vasvije Vidović

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pitam za jarana

Je li Vasviju optuženicu brani Nožica advokatica? Naime, teško je tu skontati ko je optuženica a ko je kome odvjetnica!

Kakvo pitanje!

Naravno da je Senka, vrijedna i prepoštena, tu. Kao i ono Karkinovo mladunče i Omar Mjesečar, i Nožica je tamo- gdje god je nešto mutno, suspektno, s onu stranu zakona.

IVA

KOJA NAIVNA OPTUZNICA! ZASTO BI ONA MORALA ZNATI DA CE ODUZETI TELEFONE???? ZASTO NISU PRIJE ODUZETI! POKVARENI KAJGANIC SKRECE PAZNJU SA DODIKA I S.ANJA U RS!

Stara ravaku

prezivjela sve rezime

Ma.kocka

Smiješno. Što nisu odmah oduzeli mobitel osumnjicwnom gospodinu. Možda Vidovića nije ni znala da ga je ubacio u njenu tašnu?

/ Najnovije