Tužilaštvo BiH odgovorilo IGK-u : Ne postoji sumnja da Cvijanović i Dodik počinili krivično djelo

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KAJGANIĆU NAJ EBO SE TI DODIKA, DODIK TEBE

A VI OBOJICA CVIJANOVIĆKE!

Vehabije na HAPARATIMA

Amerika, HELJP, Pliz … Teško je srušiti Judeo-Kršanstvo na kojem je bazirana cijela Europa.

Oooo cetnici

Svi ce te doći aBd pred lice pravde,i stojser psiholog i pampers djeneral su kontali da su nedodirljivi,a vidi sta se desava u Rusiji,zapamtio ukrainskinarod gladomor

Postoji li...

...(ne)opravdana sumnja da će neko u redakciji uočiti nepismeni, invalidirani naslov teksta o dijelu ovdašnjeg vladajućeg polusvijeta aka "političke elite"?

Sponzoruša Dalila - negiranje genocida ? Gaza !!!

A ne smijete od sponzora napisati da se dešava genocid u Gazi i to uživo i pred kamerama ! Ko kaže u SAD da je ovo u Gazi genocid odmah će biti uhićen. Genocid u Gazi sa američkim bombama ili u Srebrenici uz pomoć Holandskog bataljona u UN zaštićenoj zoni je ista stvar. Isprana vam je pamet stvarno.

IGK?

Islamski Genocid Kanade? Zar nisu tamo traperi? Otkud muslimami tamo?

Nepismena provincijska stoko :

.... Tužilaštvo BiH odgovorilo IGK-u : Ne postoji sumnja da Cvijanović i Dodik počinili krivično djelo ..... PA NI U NASLOVU NISTE SPOSOBNI NE NAPRAVITI MAKAR JEDNU GREŠKU, BAGRO NEPISMENA !!

Nikako da skontam, tko mi puca minuse

>>Amerika, HELJP, Pliz … Teško je srušiti Judeo-Kršanstvo na kojem je bazirana cijela Europa. ka Vehabije na HAPARATIMA<< 🤷‍♂️ VEHABIJE su jedno, a Bošnjaci su nešto drugo. Vehabije nikada, ponavljam NIKADA - nisu niti će biti sastavni dio Bošnjačkog nacionalnog korpusa. Vehabije odnosno Wahabbi sektu su osnivali Englezi kad su kolonizirali Arapsko poluostrvo da podijele Islam, neka se svađaju - dok Englezi vade naftu. Kužite, neko vam stalno podvaljuje te vehabije.

Asker

Tuzilastvo je rak rana BiH. Politicari postavljaju svoju gamad da ih ne bi procesuirali,a i kad pocnu tu je sudstvo gamad br 2 da ih oslobodi. Hahha nije dobro pripremljena optuznica. A narod vidi da ima dokqza za elekteicne stolice

666

Tužolaštvo na čelu sa Kajganićem treba da odgovara zbog nepoštivanja zakona o negiranju genocida !

Eno ga Mile razvukao harmoniku i pjeva ..

Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine

/ Najnovije