Tužbe i krivične prijave zbog prodane tvornice eksploziva u srednjoj Bosni

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

Sad ce s bosanskim eksplozivom tuc po bosanskim glavudzama.

Glupson

Sad ce s bosanskim eksplozivom tuc po bosanskim glavudzama. ka Mario Mario pametnjakovicu , malo razmisli, pa ko ce onda da pravi municiju? Glupson do daske! Kad se seljak pokunderi onda nadmasi i Nusicevu "Gospodju ministarku" .

Nije to za vas, balke.

To je previse za vas. Za vas su ugostiteljski objekti i tako, kakvi vi i privreda. To sve sto imate poprodajte onima koji znaju. Tj. ¨lukavim Latinima¨ kako ih vi pejorativno obozavate zvati. Jerbo su jednostavno puno pametniji od vas.

Imena ucesnika i politicke partije

Imena i prezimena osoba koji su doprinjeli prodaji tvornice da se zna kome treba uruciti tuzbe, ukljucujuci i porodice koje su imale profit od rada iste. Takodje i ime politicke partije u kojoj su doticne osobe clanovi. Prijavu uruciti i njima jer ne vode racuna o drzavnoj imovini i interesima, zabraniti rad partije dok se sudski proces ne zavrsi.

Svercer sa bijelim carapama

To je previse za vas. Za vas su ugostiteljski objekti i tako, kakvi vi i privreda. To sve sto imate poprodajte onima koji znaju. Tj. ¨lukavim Latinima¨ kako ih vi pejorativno obozavate zvati. Jerbo su jednostavno puno pametniji od vas. ka Nije to za vas, balke. To nam govori svercer alkohola i duhana.

Nusic ne pise ¨pokunderi¨, nego pokondiri. :)

Mario pametnjakovicu , malo razmisli, pa ko ce onda da pravi municiju? Glupson do daske! Kad se seljak pokunderi onda nadmasi i Nusicevu "Gospodju ministarku" . ka Glupson

Hercegovac u Bosni

Došli demokrati i oslobodioci ,”upalili”svjetlo i opuhali sve.Ali doce Tompson ,pa će se malo zapjevat domoljubne ,ono kad se dodje iz Njemačke ,s pranja ****ca ,na odmor.

Irska

Došli demokrati i oslobodioci ,”upalili”svjetlo i opuhali sve.Ali doce Tompson ,pa će se malo zapjevat domoljubne ,ono kad se dodje iz Njemačke ,s pranja ****ca ,na odmor. ka Hercegovac u Bosni Mislis na one koji dodju iz Irske nakon rada u stalama...

Grunf

Odlično! *** religija i takva tvornica ne idu zajedno:)

/ Najnovije