Turska ambasada u BiH se oglasila o dešavanjima u NSRS: Ovo je njihova poruka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve

Sve institucije koje nerade svoj posao dodik zeli privatizirati,da bi sakrio svoj kriminal,njemu je rs zadnja rupa na svirali. Nemaju svi srbi vile i stanove u srbiji i drugim zemljama

Ljiljan

Turci sve ste vi I krivi ,dovuknjarili ste nam sa karpata(rumunski dio)ove serve/sluge (današnji srbi krivoslavci) ,al hajd I nekako što ste ih dovuknjarili nego ste ih I razmnožili jahajući servske snajke preko 650 godina(što je ujedno I najduži pornić u istoriji čovječanstva) da bi ih potom rasprostranili po prostorima bivše smrdoslavije davajući im imanja da bi mogli uzimati harač za vojsku!!!

Knez

Радончић важи за добро образованог човека,па нас чуди да устав и дејтонски споразум тумачи у изврнутом контексту,република иде утабаним стазама та два документа,нећете нас зауставити.

Ekser

Svi kao podrzavaju ,a niko nista ne cini,lud ,znunjen ,normalan .

Gost

Sta kaze BIH ambasada na pad lire u Turskoj, na pokusaj atentata na predsjednika? Je li se oglasila.

@Brato

Turci sve ste vi I krivi ,dovuknjarili ste nam sa karpata(rumunski dio)ove serve/sluge (današnji srbi krivoslavci) ,al hajd I nekako što ste ih dovuknjarili nego ste ih I razmnožili jahajući servske snajke preko 650 godina(što je ujedno I najduži pornić u istoriji čovječanstva) da bi ih potom rasprostranili po prostorima bivše smrdoslavije davajući im imanja da bi mogli uzimati harač za vojsku!!! ka Ljiljan Al se ti provaljuješ 650 godina. Pa samo Osmansko carstvo vladalo oko 620 a vladala našim prostorima oko 500 godina

/ Najnovije