Turković za ruske medije: Rusija se treba distancirati od svih koji žele podjelu BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!

Ova glupa baba se usuđuje davati savjete navećoj svjetskoj sili. O, koliko smo jadni , da nam ovakvi glupaci vode državu!!!

prababa

Ako nas ova babetina ne spasi nece niko!

Sasa

Rusija dobro postuje medjunarodni zakon (vidi se na primjeru Armenije, Rusija je podrzava ali ne reaguje kada Azerbejdzan vraca svoju teritoriju koju je Armenija okupirala tj. pravno Rusija brani suverenitet Armenije ali Armenija nije vlasnik teritoriju zbog koje se vodi rat). Takodje I u Siriji su pokazali da djeluju u skladu za zakonom. Pravno status BIH je cementiran medjunarodni priznanjem I Rusija nema problem s tim niti sa dodikovim mokrim snovima.

CC

Citav politivki vrh Rusije primio je tzv.Rusku vakcinu protiv covida-19 pocev od Putina, njegove, kceri, Lavrova itd. Izgeda da im je vakcina najobicnija laz kao i sve ostalo pocev da su oni nekakva sila pa nadalje , a Ruskinje prodaju djecu za 70 eura , to smo gledali svi , a vojska im zadnjih 6 mjeseci nije primila platu !

Hehe

@CC, E moj jadniče. Lako ćemo mi za Ruse, nego jel tebi legla crkavica, i znaš li hoće li biti za sljedeći mjesec?! Pošto si tako "dobro obavješten".

Uh

Mene je sramota što živim u ovakvoj zemlji gdje su na vlasti ovakvi podkapacitetni ljudi koji nas predstavljaju u svijetu. Kakva blamaža!

/ Najnovije