Turković: Vučić treba da se ogradi od Vulinovih izjava o "ujedinjenju srpskog sveta"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

A ti si, mangulice, kao bolja od ovog Vučićevog degenerika? Pa isti ste jbt...... nikakva razlika... (sem u kilogramima) ... isti đavo, i ti i ovaj retardinjo!

senad

Kako da se ogradi kad mu je mentor vučić

Rus-mir

Postoji srpski kulturni prostor i on je čak i do Tokija, ali ne znam na što mislio kad spominje "srpski svet"? Kulturni prostor se ne ostvaruje oružjem već suradnjum s drugim narodima. S oružjem se ovo isto samo može ugroziti.

@Rus-mir

A sad svatam da se kulturni svijet ne ostvaruje oružjem i pucaš nego fino kulturno staviš prsluk sa explozivom i digneš ljude u vazduh baš kulturni prostor

Legalno i legitimno

ko drugacije kaze taj klevece i laze

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

zoma

Nema razlike između el bakea i vulina!Prvi hoće silom glasovanja osvojiti Hrvate a ovaj drugi ko fol finoćom i mirnim putem!Eto vjerujem im i jednom i drugom ali imaju i zajedničku crtu!Očevi su im bili srbi!

12e

EVO STA PISE STAMPA U SRBIJI: SAMOFALOV: Vučić i Vulin su najviše uradili za brukanje Srbije To kaže za Danasov portal Konstantin Samofalov, generalni sekretar Socijaldemokratske stranke. Naš sagovornik tako komentariše najnovije tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu. Samofalov dodaje:”Nikada u istoriji ove zemlje nije se dogodilo da jedan dezerter, poput Vulina, uz svesrdnu podršku predsednika Republike, skrnavi vojničku uniformu izmišljanjem petodnevnog „vojnog roka“” . “To je na stid svakoga od nas koji smo doživeli šta znači mesecima gledati večernje spuštanje državne zastave u kasarnama”, zaključuje on.

Tesna bulja

Siljaste usi, buljave oci.

/ Najnovije