Turković: SNSD-ov Bošnjak u Vijeću ministara znači prepuštanje kontrole proruskim političkim snagma

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka,bit ce bolje,sabura

***

Guest

Ne postoji niko gori od vas iz SDA

Mesar

Kako prezivjela Svinjokolj?

A sta je znacio gorazdanski Hrvat?

Kako si dvolicna, pa to je nevjerojatno.... kao i tvoj mentor buuukir-kuuuukir.

Haha

Pro-iranske snage gube položaj pa divljaju zbog dolaska pro-ruskih snaga? Nitko ekipi iz SDFA nije objasnio da su Iran i Rusija saveznici?

Koel

Ova ekipa izdajnika sa sdp na celu prosli put je izdrzala 2 godine pa au spaljeni sad ako budu 6 mjeseci nek se ***

Ajoj

Nego otkad SDA daje potvrde tko je Bošnjak a tko nije? Zar Bošnjak može biti samo iz SDA? Pitam za Sejdu

Koel

A sto su se cetalji uzpovci i osmasi uspeli na zadnje noge polakoooo imate max 6 mjeseci prosli put 2014 ste spaljwni ovaj put ce te da visite na mdvoru za primjer izdaje samo polakoooo

Ralle

To je vaš, SDA patent..vi ste stvorili Sejdu Komšića i take..e sad kad vam se vraća u glavu, sad kukate i molite.

Smrdoje

>>I to je bolje od sda terorista i lopova. Vi ste najvece zlo narodu i drzavi. ka Neka,bit ce bolje,sabura<< Pomaže bog Risto... Kako je, nije ladno? Kako je u rezervatu?

a ja mislio da je njen sultan erdogan

proruski igrač?!

666

Lijepe riječi su ukras

Adi

Lijepe riječi su ukras

***

***

Info

To znaci da se Bosna ujedinjuje sa Srbijom, a posle se Herceg Bosna odcepljuje i ujedinjuje sa Hrvatskom. Izgleda da 23% ostaje u Srbiji posto croati ne zele mundzose...jbg

Miki

***

/ Najnovije