Turković se obratila bh. dijaspori: 'Ne dozvolite da o vašoj djeci odlučuju drugi'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

A znaju ti naši dijasporci da njihova djeca iz dijaspore nikad neće vratit da živi u BiH

Hava

***Kako perfidno utjecete na onih 80 % polupismenih sto odose zbog zla ili sto im se islo, pa rat stade a oni se nikad ne vratise. Niti misle. A pogotovo njihova djeca, tamo rodjena. A vi ih nagovarate da odlucuju o NASIM zivotima, a ne znaju da se je ono sto je njima bilo ideal prije 30 godina pretvorilo u zlotvore za nas koji smo ostali.

Gospodjo...

...isuvise dugo, predugo, vi i slicni vama odlucuju o nama, a mi cemo se u oktobru potruditi da makar vise ne odlucujete o nasoj djeci. Zbogom, "elitna" diplomantkinjo...

dgf

Pa tom logikom baš tražiš da drugi glasaju u ime (svoje i tuđe) djece!

Koji idiotizam.

Otjerali sve iz drzave i sad traze da glasaju za sda teroriste i njihove lopovske famelije.sda psi potonut cete ko brod moskva.

Mesar

Utovi KRMACU i za 29 Novembar ZAKLATI KRME

Db

HAHAHA A BH DIJASPORA DA ODLUČUJE MENI??KOJA ***

/ Najnovije