Turković odgovorila Miletiću: Razlog napada jer sam na istoj liniji kao i '92

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*****

Nosio sam oružje tri i po godine da bi ova ogavna, beskrupulozna banda zlikovaca vladala ovim dijelom Bosne evo već 26 godina. Volio bih da sam poginuo da nisam doživio ovo vrijeme. Ova krmača sjedi na nekakvim funkcijama od 1990 godine, ničim zasluženo, nikakvom referensom opravdano! Volio bih vidjeti njihov kraj, pa sutradan da umrem i ako se zarati, životima svoje djece garantujem da ću uzeti opet oružje samo i jedino da bih ubijao njih, ovakve kao ovo utovljena krmača. Čitati ne mogu ovaj članak od osjećaja gađenja i sramote i ko zna kojg po redu poniženja koje osjećam radi njih i sličnih njima! Fuj Fuj Fuj Fuj!!!

Guest

Guest Ne bi dugo ,jer se ne zna gdje bi se stalo sa pisanjem. Sjeti se samo sebe i Are sadasnje supruge Svena Alkalaja i davanja pasosa toliko i suti od toga pa nadalje stidi se jos imas obraza pravdati se.

King

Vrati se krmcicu lopovski odakle si i dosla, skupa sa svim svojim ostalim australsko-kanadskim domoljubima i focansko-zenickim robijasima sjeme ti se zatrlo

On

Demobilisi se vise Bisera,Allaha ti dragog. Ti si j..... i Čak Norisa. Za tebe je Švarceneger djete sa govornom manom. Samo se demobilisite vise svi vi iz Sda i gonite se vise u 3 p.m. i vi i vas patrotizam,domoljublje i otadzbinstvo.

nasvasta

A pjevačev sin sa diplomom iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake kojeg vi uhljebiste i time ošamarište svu čestitu omladinu i njihove roditelje pa otjeraste mnogo simpatizera SDA .

Bisera

Svaka čast!

Biser

"gospoda ministarka" (pokondirena tikva) je dosla 1992. godine uoči početka agresije, sa troje djece, iz ugodnosti Australije, zbog domoljublja ili pljacke domovine. Njihova bahatost prelazi sve granice, ali smo mi krivci sutimo i trpimo. Uhljebila je sve svoje cak i praunucad koja ce se tek roditi. Uzas fujj. I ona ima pravo pricati o destabilizaciji drzave grozno.

122

Komentar od ***** prijaviti policiji

HashimQ

Hibridni rat protiv Bisere Kurković, WTF, kao da se pohebu tenk i slon i onda taj ksenomorf povede borbu protiv njiha odn malecke i ugrožene, a nikad razmažene borkinje SDA, jao, jao. Idi Biso i sama opletii glavom od kakvu banderu!! Pas slonicu!!

Fb

Ovi što komentarišu ni ne prate njen rad, samo mrze sda

Sram te bilo

Komentar od ***** prijaviti policiji ka 122 Ti bi prijavio komentar nekoga ko se borio za tvoju zicagu a nebi prijavo policiji komentare ove sda ministarke koja pljuje po borcima. Fuj

prevarant *****

psuje familiju bošnjačku i prijeti da će ubijati nekog iz svog naroda... ili si četnik ili glupa izdajica koja dodatno dijeli Bošnjake

botovi

četnički ili komunistički botovi (isti k) prisutni u komentarima!

CMZ *****

***** javi se u najbliži centar za mentalno zdravlje četniku jedan

*****

SDA je zlikovačka sekta koja već 30 godina pljačka, ubija (politički ili ne, svejedno), matretira, laže i bruka građane ovog grada i ove zemlje. Evidentno je da misle da su nedodirljivi, a ovo samo približava situaciju realnoj istini o zlodjelima tih ljudi po ko zna koji put. I IZA OVOGA UBISTVA I PRIKRIVANJA ZLOČINA STOJI DIREKTNO S D A!!!! TO JE ISTINA S KOJOM SE SVI TREBAMO SUOČITI I BORITI SE S NJOM!

Guest

došla biserka, da umjesto baketa ( koji je bio u trezoru) radi muški posao,!! haha gospodo vi ste rekli šta ste mislili dzbab se sad vadite! a gdje su ostala djeca uhljeblhna,jedan u diplomatski....a ostali...opet na naše jasle !!?? ....ostavku treba dati i dokazati svoj karakter.....bar neko iz te stranke da bude moralan !

?

Vidimo Bisera da ste od od 92 i to dobro unovčili!Ali upamtite Narod zna!

Pravda

Komentar od ***** prijaviti policiji ka 122 jel sda policiji,uvrijedio covjek sda kucku

@CMZ *****

***** javi se u najbliži centar za mentalno zdravlje četniku jedan ka CMZ ***** Tebe i takve sda botove kojima je stranka izvrsila lobotomiju treba zatvoriti u ludnicu jer ste opasni po drustvo. Sve mentoli bez kapi mozga u papanskim glavama.

dP

Jes vala, ja je vidio sa Baketom u rovu. Jurišali su goloruki na tenkove i haubice. Poslije su uništavali jagnjetinu u predsjedništvu. :D

Hava

Vrati se krmcicu lopovski odakle si i dosla, skupa sa svim svojim ostalim australsko-kanadskim domoljubima i focansko-zenickim robijasima sjeme ti se zatrlo ka King Jel' u Gluhu Bukovicu?

Guest

Guest Ona se sredila kao da ce bog zna gdje. Love do krova "posteno zaradjena sa nekretninom" gdje joj se prohtije,ali ce je stici grijeh gladnih i u strahu o ratu. Skloni se lopove da te ne gledamo.

Guest

Guest Treba pitati Hadzibajrica kako je mogla stan dobiti i otkupiti ga cergifikatima i gdje sad stanuje mozdaa joj je on pomogao u mucki. Ili jos bolje gospodinu Erduanu i americkom gospodinu Eric Larsonu ,strucnjak za korupciju i kriminal prijaviti cijeli slucaj neka se provnere njene malivsrzacine od q990 pa nadalje. Da je Einstajn znanjem ne bi migla tolika mjesta znati pokrivati i urme donositi.

SDAmamuvamj

Ovi što komentarišu ni ne prate njen rad, samo mrze sda ka Fb Mamu t j.

AB

srpsko-hrvatski obavještajci preko svojih botova konstantno pokušavaju demonizirati svakog Bošnjačkog uspješnog i međunarodnog priznatog diplomatu ili političara. Džaba vam udruženi negativni komentari i lajkovi. Sa time ništa nećete postići !

Ibo

A jesi se i nakrala kucko stara

Biser

Da, istina, ti si "92 godine u torbi nosila dva miliona maraka u ambasadu BIH u Zagrebu. Vratila si se iz interesa a ne patriotizma, i nisi bila na ratistima, u rovovima kako bi da se predstavis nego si ucestvovala u ratnim kradjama donacija koje su pristizale za ovu zemlju a zvrsavale u dzepovima takvih kao ti. Da imas obraza povukla bi se, ali ti ne znas sta je to zar ne.

Feliciano

@AB - A šta u stvarnosti narod misli, pogledaj po lajkovima ovog sa zvjezidcama od juče, pa će ti možda biti jasnije, pripadniče "najjače i najmasovnije" stranke u SDA.....

SDA dijeli drzavu

Krava bez obraza i casti. 30godina na grbaci naroda a rezultati rada su njena imovina i debeli konto u banci kao i ona sama.

/ Najnovije