Turković o smrti Čengića: Život je u cjelosti posvetio misiji dobra

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest A sta bi Bisera sa onim 5,000.000 love za naoruzanje izmedju Janeza Janse i njega odnesene da se aerodrkm napravi u Visokom. Neka neko malo bolje rasvijetli ovaj podatak ako se sjeca hvala.

Svinjčuga

žali za svojim tvorcem i taldžijom

Azrail - aga

Dođe kad on hoće, a ne kad mi mislimo da bi trebao!

Pehlivan

Ovo društvo mora propasti, ako se kriminalcu i čovjeku sa američke crne liste, govore ovakvi hvalospjevi! Strašno!

Iserka sere k’o grlica

Ovaj insan nije bio dobar ni po kojem mjerilu a kao vjernik je vec u paklu. Kriminalac i terorista, prepoznat i na Zapadu i kao takav, izolovan u cauru SDA miljea koji nije smio ni do Visokog samostalno otici. Smrad

Novinar

Dok komadant trezora i dalje ratuje u svojoj glavi, dotle: https://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4579670/torlak-korona-sputnjik-vakcina.html Bravo za SR!

MrziteljPDA

Uh,što je ovaj naklepo para u ratu! Ali valja gologuz u zemlju

Guest

Ratni profiter

Rus-mir

Valjalo bi Ecobara potsjetiti da dođenadženazu rahmetli Čengića. Ipak je on bio veliki prijatelj Ameriki.

Duduk

Ovo me posjeti na Čkaljin smiješan skeč što kaže: Sjedimo nas dvojica tako sjedimo i pričamo kad odade metak tebe u čelo, i mi potrčimo zavoj ništa mrtav. I mi se tako okupimo ipričam i kažemo; bio si dobar čovjek, junak si bio, hrabar si bio, a da iskreno kažemo dok si bio živ nisi bio niko i ništa. Ni dobar ni hrabar....

/ Najnovije