Turković: Napadi na institucije države, danas drugim sredstvima, još nisu prestali

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Građanin BiH

Mrš debela krmaćo! Ti i SDA ste najveće zlo koje se dogodilo Bosni! Živimo za dan kad vas više neće biti na vlasti!

miki

Jes, jes kažu da je dijabetes podmukao, najela se majci ;)

moke

Dok je Bakira i Bisere mirno spavajte. U Njemackoj.

Ha

Ova, očigledno, ne posti! Sve deblja i deblja!

Rasko

Kakva crna drzava,gdje je.drzava se zove nesto sto je socijalno i pravno sređeno.ovdje vladaju mafijaski krugovi,ovdje je jad,bijeda,siromastvo. Vi bezdusni zelenasi nemate osjecaja I neznate uopste kako vam narod zivi. Dabogda se raspala do kraja ove godine.

Samo naprijed GOSPODJO Turkovic,sa vama nam niko nista ne moze!

I to je dusmanima jasno,zato vas i sikaniraju ovoliko.Ali mislim da je doso vakat da s eizglasa ZAKON O ZABRANI VRIEJDJANJA predstavnika naroda, bez obzira o kome se radi, da se isti oslovljavaju kao GOSPDOIN ili GOSPODJA..kada bi u nekoj zapadnoj zemlji ovako pisao o nekom minstru, nasli bi te i nebi ti ginula BASNOSLOVNA ODSTETA i robija od jedno 30 godina.Tako treba i ovim iz SH koalicije kao i majmunima iz MTEL srbske kaolicije ,tzv Trojke.A koliko samo gospodja Turkovic ima skole i znanja, da se svi ovi papvi galamdzije i jalijasi skupe, ne mogu svi skupa imati godina skolovanja kao jako pametna gospdoja Turkovic.Ovo sto pisu ovi kemtovi i crveni kerovi-odraz im je kucne kulture....

Ralle

Debela krmača..

Gost

Gospodzo, vasa pojava je sama po sebi odredjena vrsta napada, kao sto je i koristenje drzavne imovine za vase privatne svrhe. Nego gdje zavrsise one hurme, jel se moglo sta okrenut..

Jaca

GDJE SI BILA KAD JE BIO RAT ??? SACUVALA SI SVOJU DJECU OD LUDILA I DALA IM POSAO VANI, NEJAVLJJ SE BOGATI A NI BAKIR IZ TREZORA

/ Najnovije