Turković: Građani trpe teške ekonomske udare, država mora odgovoriti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odgovor bi bio vrlo jednostavan, povucite sankcije Rusiji u znak dobre volje, pozovite Putina, i rijeseno.

.

Hipokrizija

Gospodjo Turkovic, hvala vam na brizi za nas gradjane. Posto ste vi drzava, imam sugestiju. Predlozite da se vasa plata, iz elitnog zanimanja, prepolovi i ustupi penzionerima s minimalnom penzijom, medju kojima ima i onih iz jos elitnijeg zanimanja nego sto je vase.

Erdo

@Hipokrizija +1

eki to?

. ka Odgovor bi bio vrlo jednostavan, povucite sankcije Rusiji u znak dobre volje, pozovite Putina, i rijeseno. - A vas i Rusa 300 miliona, jelde?

nasvasta

Ali ne trpe SDA ASDA SBB NES uhljebi još magarci lažovi sa diplomama iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake a ove stranke su ih uhljebile u Bh telekom Elektro privredu,sva javna preduzeća i ustanove time ne dajući nikakvu šansu naj vrijednijem ljudskom proizvodu a to realno školovana omladina.Time su ove stranke a pogotovu SDA učinila tešku nepravdu čestitim omladini i njihovim roditeljima,haram vam svaki zalogaj .

Guest

Guest Ova troklirna se sada probudila. Znas li ti koliko dugo gradjani gladuju dok ti drzavnim autom i obezbjedjenjem nabavljas tovare hrane . Zar si ti toliko nisko pala i koji lopov kao ti ti dade titulu ministrice crkli svi da gradjani budu mirni.

Kvin Latifa

Postovana Gospodjo, Ja ne mogu, a vi mozete saznati. Ako su ovi smetljari ( cast i postovanje pravim smetljarima koji posteno rade svoj po, sao ali ne pretenduju da budu veletrgovci) podigli cijene brasna, ulja, ma, osnovnih zivotnih namirnica, vise nego sto je trebalo, onda mogu reci: Prokleto im bilo. Amin

N

Petokolonase streljati, bakira dozivotno zatvoriti i njegove simpatizere i rijeseno sve.

Iserka Hurma

de prdni bona, da boosnjooci dodju do zraka

Stoko glupa, kod njih ima jeftinije plina i goriva, pa ce ti biti manje cijene na pumpi, a kroz to ce past i cijene u samousluzi, EKI TO, ZIKU, BA, sooo, saaaa, sooo.... majmune.

. ka Odgovor bi bio vrlo jednostavan, povucite sankcije Rusiji u znak dobre volje, pozovite Putina, i rijeseno. - A vas i Rusa 300 miliona, jelde? ka eki to?<<

@Hipokrizija

Gospodjo Turkovic, hvala vam na brizi za nas gradjane. Posto ste vi drzava, imam sugestiju. Predlozite da se vasa plata, iz elitnog zanimanja, prepolovi i ustupi penzionerima s minimalnom penzijom, medju kojima ima i onih iz jos elitnijeg zanimanja nego sto je vase. ka Hipokrizija A njihov odgovor je ovakav; Pa nećemo da pretjerujemo ipak nama nije stalo do građana da vam dajemo pola plate

/ Najnovije