Turković: Dodik je prešutio pravu stranu priče o plinovodima u BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dzaba se koprcate.

Bez ruskog plina - tesko cete... I to jos dugo, dugo...

Alternativna goriva

Bosna je mala zemlja sa samo cca 4 milijuna zitelja, kao i Hrvatska npr. Ali za razliku od Hrvatske ima vise struje, struja bi vec sada mogla pokrit jedan dio energetske potraznje od plina. Ici dugorocno jos na jednu ili dvije nuklearke à la Francuzi i plin postaje bespotrebna stvar - grijat se na struju!! Time bi se postalo neovisno o fluktuacijama umjetno stvorenim krizama po svijetu, o porastu cijena, o kojekakovim politickim igricama kuda ce cjevcica proc, kroz ciju teritoriju, ciji ce smrad kroz tu cijev biti doveden itd. Ali za to treba pamet, a u Bosni je slabo ima. Da je Blum ziv, siguran sam da bi se vec radilo na ovome, a on bi bio cijenjeni mislilac i razvijac Sarajeva i BiH, ali posto njega nema, onda nikom nista, Biserka ce naredit sta treba, a mi cemo slusat.

Istina

Dodik je pt smeće.

BD

BiH nije visenacionalna drzava jer bh srbi i hrvati nisu nacije Srbije i Hrvatske vec nacije bivse Jugoslavije. Te drzave odavno nema. Nisu ni narodi zakarpatski Srbi i Hrvati. Kaze genetika. Puno im manjka slavenskoga gena. Nasa nacija je bosanskohercegovacka (povijesno Bosanska). BiH je jednonacionalna drzava unitarnog suvereniteta. Zbog zlog uticaja komsija, susjeda i njihovih insajdera mora imati potporu MZ.

234

DODIKOVIM LAZIMA VISE NE VJERUJE NI PORODICA....

Toplotne pumpe zakon

Toplotne pumpe su najbolje rjesenje. Rade na struju, trose 1kWh el energije a isporuce do 6kWh toplotne energije. Nema plamena, dima, luga. Sve na daljinski upravljac. Griju 24/7/…

A

***

Mesar

Dobra Svinja-Dobri Cvarci.

Ma cak do 10 kWh, a ide se polako na perpetum mobi

Toplotne pumpe su najbolje rjesenje. Rade na struju, trose 1kWh el energije a isporuce do 6kWh toplotne energije. Nema plamena, dima, luga. Sve na daljinski upravljac. Griju 24/7/… ka Toplotne pumpe zakon ......na perpetum mobile, samo jos nije skroz razradjeno, ali ubrzo ce beta verzija.

Nino

VI IZ RADIO SARAJEVA BUDITE JEDNOM LJUDI I OBJAVITE ISTINITE KOMENTARE

Miki

"Bojim se da turkelja pričom o novom plinovodu prema Srbiji nema iskrene namjere izgradnje, već samo blokiranje projekta kojim će se umanjiti ovisnost BiH od europe", smatra ministrica vanjskih poslova." Bla bla bla samo zamijenjene uloge?

/ Najnovije