Turković u Briselu: Zabrinuti smo zbog prikazivanja BiH kao nefunkcionalne zemlje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

A ja šupljaka! Pa tu priču šuplju slušamo 25 godina! Pa i vrapci na grani znaju i vide da je ovo nefunkcionalno i sve što su stranci napravili ovdje je da se još više mrzimo! Dakle, odjebaus stranci!

E

Eto bas smo funkcionalni, nema dalje, samo jos da se zabrani negoranje i zlatne kasike su tu, ali za Biseru, a mi ostali cemo i dalje zivotariti i bice zabrana negirati, pa ce mozda neki okupator ukinuti i rs, pa ce Bisera jos vise imati, eto super za nas sve.

Lulu

A ja šupljaka! Pa tu priču šuplju slušamo 25 godina! Pa i vrapci na grani znaju i vide da je ovo nefunkcionalno i sve što su stranci napravili ovdje je da se još više mrzimo! Dakle, odjebaus stranci! ka Hm I povedite sa sobom Biserku, Vijece ministara, celnike stranaka i migrante. A mi cemo za vama proliti vodu.

Napravili monstruma i sada se cude?

sa muslimanima nema drzave, zajednice, komsiluka. Samo granica

bih

Je sinonim i skolski primjer nefunkcionalne drzave zahvaljujuci tvojoj kasti debela zenetino.

Vb na resperitaru tipa malinoa

Ako si ti MUSLIMAN, onda je to tvoj problem. Ako nece da zivi sa muslimanima to je njegov problem. Zasto se baustelci prepucavaju na bh portalima? Nemaju svoj zivot, poso-kuca i zal za nekom vukojebinom

Musliman monstrum

cisti dokaz zasto sa muslimanima nema drzave. Da se ne vrijedjamo ni komsiluka. Samo granica

musliman????

takvim jezikom se koristi samo onaj prostak vb. On je “musliman” sa interneta, SDA BOT. Kakva arogancija i primitivizam. Zbog 20 KM? Aferim muslimanu

Jao

Ovaj musliman je vrh idiotizma, a radio sa koji brise neke druge komentare na nekim vijestima a ovaj slj ljudski pusta da se glasa, ovo treba urednici ovog portala zabraniti da se babi novinarstvom do kraja zivota, ona je gori uvlakac sda-u od ovog jada koji bi kao ratovao i vrijedja, a da mu neko samar pukne upiskio bi se. zbog tebe i ivakvikvih kakva je urednica se normalni muslimani stide sto su iste vjere s to om smece ljudsko.

/ Najnovije