Turković: Uputila sam inicijativu da se 11. juli proglasi Danom žalosti u cijeloj BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Bravo gospođo...

Boom

Pa šta se ima tražit dan žalosti 11.7 pa to se zna

Svinjčugo:

A kakve ti, krmačo, veze imaš s hiljadama ljudi koji su ubijeni, protjerani i obogaljeni u ovoj zemlji, u ratu i poslije njega? Sem što si se namjestila dok je još Alija bio živ, i još sišla, poslije skoro 30 godina jahanja po grbači ovog naroda, apsolutno ništa. Ti i takvi kao ti, oni koji te drže tu gdje jesi, a svi znamo ko su, kao što danas uzalud traćite velike novce poreskih obveznika, onda, u vrijeme rata ste ekstremno uvećavali svoja napljačkana bogatstva, u onim ste vremenima jada i čemera na bijedi ovog naroda izdaleka isto ovako kao i danas pljačkali, varali, lagali ne srameći se ni Boga, ni ljudi, ni svojih porodica. Ali trebala bi, svinjo, da znaš, da sa sobom nećeš ni feninga u mezar ponijeti, a da ni tvoji retardirani potomci u tome što si napljačkala neće uživati. Tako je od kako je Svijeta i Vijeka, jer Bog postoji. Sram te bilo, nedostojna, ogavna, pohlepna krmačo, sram te bilo pomisli u toj debeloj glavurdi da TI nekog predstavljaš! Fuj!

Mangulice:

TI nekom nešto naređuješ i predlažeš, pohlepno debelo govno? Kome bolan TI i ŠTA ba?

Lola

Svi mi koji iskreno zalimo sve nepotrebne zrtve besmislenog rata koji je neko isprovocirao, vjecno cemo u srcu nositi tugu i sjecati se. Zastava na pola koplja negdje gdje se zrtve osporavaju, zastava koja se postavlja jer je tako naredjeno, ne vrijedi nista.

Dudek Krivousti Njofra

Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI i SRPSKI zločin...samo što su izvršioci Srbi

Svinjčugo

Ogavna

/ Najnovije