Turistički izazovi: Ljetovanje na jadranskoj obali postaje luksuz za stanovnike Bosne i Hercegovine

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

🤣🤣🤣 gdje je bogojebica medjugorska

Turbulentna vremena? Zaboravila password?

Samo nek ne puca

Tako i treba da bude.. Vjerovatno će se građani BiH konačno pomiriti sa tim. Još malo pa će im free izletišta po BiH biti nedostižna samo dok postave rampu.. Bjelašnica i Jahorina su davno već na toj listi. Zato građani BiH.. Fatajte se nacionalističke retorike i i živite od kifle i margarina.. Go Go Bosnians 🫵🤠

Istina

Mujo i Fata ne trebaju razmisljati o tome kao sto nas istorija uci,za njih je avlijica sa cesmom da mogu jednom sedmicno noge plaknuti,umakati cimbur i guliti paradajz u adidas trenerkama.

Nismo jedini

Jadran nije luksuz samo za BiH građane. Pola Hrvatske ne ide na more jer je nerealno skupo.

🤣🤣🤣🤣 pseudojevreji sa sh nacijom iz

Mujo i Fata ne trebaju razmisljati o tome kao sto nas istorija uci,za njih je avlijica sa cesmom da mogu jednom sedmicno noge plaknuti,umakati cimbur i guliti paradajz u adidas trenerkama. ka Istina Kulta obozavanja razapeta jevreja. 🤣🤣🤣 Arijevski katolibani babe nacije Tudjmaneia ili ☦🐵🔪 pravoslavni izraelicani nakon Knezeve vecere?

🤣🤣🤣🤣 pseudojevreji sa sh nacijom iz

Jadran nije luksuz samo za BiH građane. Pola Hrvatske ne ide na more jer je nerealno skupo. ka Nismo jedini Monaco sa Alibabe i socrealistickim namjestajem.

Ufati me nasisto za kurac

Tako i treba da bude.. Vjerovatno će se građani BiH konačno pomiriti sa tim. Još malo pa će im free izletišta po BiH biti nedostižna samo dok postave rampu.. Bjelašnica i Jahorina su davno već na toj listi. Zato građani BiH.. Fatajte se nacionalističke retorike i i živite od kifle i margarina.. Go Go Bosnians 🫵🤠 ka Samo nek ne puca I *****i ko Djizus apostolima. 😉 daj nam svemirka i kvirhana, za***i fasizam ceto-uja i njihovo razbijanje vlastite domovine, daj nam ljuckih prava ogranicena djwlovanja i price o korupciji i pomirenju. Zakopcaj slic kad zavrsis.

MrziteljPDA

Sirotinjo i Bogu si teška! Jer da mu nisi teška ne bi ni bila sirotinja!

Dajte ba

Ko nema neka i ne ide...sada ce sezona slikanja racuna...pa prodjite Bascarsijom, cijene ko da je Dubrovnik.

Pa jeste

Ali je isto tako luksuz i za Hrvate i vise od pola Europe

Ne pijem dok Paja vozi

Ko nema neka i ne ide...sada ce sezona slikanja racuna...pa prodjite Bascarsijom, cijene ko da je Dubrovnik. ka Dajte ba Da sad će iskustvo koliko je Hrvatska skupa, pa prljavo more, loš smještaj, pa će biti ajkule(Albanija nema ajkula) i eto u Albaniji, Bugarska, Turska, su jeftine. Ja svake godine idem na more i nije toliko skupo koliko se priča i smještaj je super

B4d

Niti ću ići na more ni na planine mogu bez tog

Coki

Više ovi niti Hrvati. A kamoli ovi Nijemci. I ovi tada Austrijanci. Gdje su ove njihove plate. Da su one i ovo puno još veće. Da si oni ovo sebi ne mogu niti priuštiti. Pa onda oni ovo idu u Neum. Ili ovo tada i gdje god drugo. Gdje je ovo tamo još jeftinije. Nego u Hrvatskoj. Gdje je ona postala preskupa. I kako su oni bili uveli taj euro.

/ Najnovije