Turistička zajednica KS raspisala poziv za sufinansiranje učenika i studenata

Fena
Turistička zajednica KS raspisala poziv za sufinansiranje učenika i studenata
Foto: AA / Midhat Hubijar
Predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo Midhat Hubijar potpisao je odluku za raspisivanje Javnog poziva za sufinansiranje učenika i studenata u Kantonu Sarajevo, saopćeno je.

Turistička zajednica Kantona Sarajevo sufinansirat će maturske, seminarske, diplomske i magistarske radove, doktorske disertacije, projekate, elaborate, analize i istraživanja iz oblasti turizma učenika srednjih škola i studenata s područja Kantona u školskoj 2018/19.godini, u ukupnom iznosu od 30.000 KM.

Svrha Javnog poziva je motiviranje mladih ljudi za obrazovanje u oblasti turizma, podsticanje kreativnosti i inicijative, podizanje standarda obrazovanja i kvaliteta kadrova u turizmu te podizanje ukupnog kvaliteta turizma u Kantonu Sarajevo.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju učenici srednjih škola i redovni studenti svih ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama s područja Kantona Sarajevo. Prijaviti se mogu pojedinci i grupe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije