Turci razvili milionski biznis u Bosni i Hercegovini: Pohvalili se enormnom zaradom, ali to nije sve

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Samo štancaj brale...

ja1

da, turska firma al malo sutra, pitanje je koji sdaovac stoji iza ovog turskog naziva

Ne pijem dok Paja vozi

***

Zagor

Nema mira na Balkanu dok je DEJTONA!! Prljava mu pozadina. Imate drustveni sistem zasnovan na etnoteritorijalnim podjelama, parcijalizaciji, mrznji, antagonizmu, secesionizmu, aparthejdu, a ocekujete boljitak. U pozadini svega je klerofasizam, krizarska islamomrznja. “Sta sa 2 miliona muslimana na Balkanu” na 500 milona populacije Evrope. Nista, specijalno, to je staroevropski narod, vasi genetski pretci! Morate ih prihvatite kao svoje. Niti je Evropa patentirala krscanstvo niti su krizari napravili Evropu!

IVA

*** Značenja: (značenje izvedeno preko sinonima) ruinirati, dokrajčiti, uništiti, zgromiti, ukloniti, sravniti sa zemljom, zdrobiti, razgraditi ZA MEDJEDA OVAJ IZRAZ ZNACI USPJEH?????

Istina

Lako se faliti i nabijati milionske dobiti a lhudi u tom djelu namjenske industrije na odnosu na komsije preko puta dvaput manju platu imaju produzeni radni sati subote ljudi izgidose a oni slazu jadan je raj hljeb sto zarade tu Usporediti ljude iz ove kompanije i kompanije koja isti poso radi samo potok djeli razlika je najmanje 1500konvertibilni maraka zalosno

Amadeus

Samo naprijed...vrijedan je narod u BiH a imamo dovoljno strucnih ljudi...

/ Najnovije