Osmijeh koji je prerano ugašen: Preminuo osmogodišnji dječak Amil Hasić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

zasto postavljate ovakve vijesti bez ikakvog konteksta i da li je mozda vrijeme da napravite rubriku sa smrtovnicama, sta je ovo

Guest

Da mu dragi Allah podari lijepi dzenet. Al nije ni meni jasno zasto je ovo na naslovnici ako vijest???

Roditelj

zasto postavljate ovakve vijesti bez ikakvog konteksta i da li je mozda vrijeme da napravite rubriku sa smrtovnicama, sta je ovo ka lol KAKO MOŽEŠ PRIČATI OVAKVE GLUPOSTI, SRAM TE BILO. KAKO NEMA NIKAKVOG KONTEKSTA? Naravno da se treba objaviti kad pile malo ode sa ovog svijeta, više ćemo svi cijeniti život i svoju i tuđu djecu. Jer svi smo se u BiH pretvorili u krvnike, a ti si najgori od svih kad ti smrt djeteta smeta. Samo reci, ne daj Boze ako imas djecu.

Čovjek

zasto postavljate ovakve vijesti bez ikakvog konteksta i da li je mozda vrijeme da napravite rubriku sa smrtovnicama, sta je ovo ka lol Kakv je ovo idiot? Pa što su važnije neke Sarajevske legende od djeteta. Fuj govno jedno od čovjeka.

Herkez

Neka ti je rahmet duši a roditeljima i cijeloj porodici neka dragi Bog da snage u ove teške dane.

Kontekstu kontekst

zasto postavljate ovakve vijesti bez ikakvog konteksta i da li je mozda vrijeme da napravite rubriku sa smrtovnicama, sta je ovo ka lol Od kada to djeca nisu važna? Je li ti ovo ima kontekst: https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/preminuo-kompozitor-mikis-teodorakis-autor-muzike-koja-je-sinonim-za-grcku/429167

Guest

Decko glup si. Vijest da je umro grcki kompozitor je vjest koju je objavio i BBC u skladu sa njegovim mediskim eksopozeom. Covej jeste bio simbol grcke i muzike koja dolazi iz tog dijela evrope. I jeste za rubrike magazin jer je rijec kako rekoh o medijskoj licnosti koja je imala ogroman znacaj u muzici ali ovo uz svo duzno postovanje porodici i ogromnoj tragediji koja je zadesila porodicu nije mjesto u rubrici vijesti nego u čituljama. I nek mu je vjecni rahmet!!!

/ Najnovije