Tuga u BiH: Preminula 39-godišnja porodilja, evo šta kažu iz bolnice

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Hoće li nam prestati trudnice i porodilje doslovce ginuti?

THOR

Hoće li nam prestati trudnice i porodilje doslovce ginuti? ka 071 Bivati ubijene? I laik zna. Upalne promjene u trbuhu? Carski rez, infekcija, neka bakterija i - upala u trbuhu. Porodici iskreno saucesce. Pretuzno je.

071

@THOR Naravno ne ubijene, već neadekvatno njegovane. I laik zna da je jako bitno kakve odluke će donijeti ljekar koji vodi trudnoću, odlučuje o načinu poroda i o potrebnim terapijama tokom trudnoće. Bojim se ima jako puno propusta kao i u drugim medicinskim oblastima.

N.G

Užas što se događa moje iskreno saučešće

Uzas

Upalne promjene nastsju zbog ifekcije, a infekcija nastaje zbog nehata i nebrige ljekara. Strasno je da nam se ovo dogadja u 21. vijeku. Bagru treba sudski tjerati. Cetvero djece je ostali bez majke..tuga da veca ne moze biti...

/ Najnovije