Tuga: Od posljedica COVID-a umro Srđan Vrhovac

Srna
Tuga: Od posljedica COVID-a umro Srđan Vrhovac
Foto: Prnjavor.info / Srđan Vrhovac

Vlasnik preduzeća Mladegs pak iz Prnjavora Srđan Vrhovac (1965.) preminuo je danas na Univerzitetskom kliničkom centru RS od posljedica koronavirusa, dok je u proteklih 24 sata na području opštine Prnjavor registrovano još petoro novozaraženih.

U saopštenju Opštinskog štaba za vanredne situacije precizirano je da je oboljenje registrovano kod još tri muškarca i dvije žene.

Pod zdravstvenim nadzorom epidemiologa trenutno se nalaze 133 osobe, a od početka epidemije do sada se oporavilo ukupno 57 osoba.

U skladu sa zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, do 17. avgusta radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ishranu i piće ostaje ograničeno do 23 sata, a na snazi ostaje i zabrana svih javnih okupljanja u grupama većim od 50 lica.

Opštinski štab za vanredne situacije uputio je apel građanima da i dalje poštuju higijenske mjere i preporuke Instituta za javno zdravstvo RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije