Trump čestitao Dan državnosti: SAD ponosne što su partner BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pajapatak

fala precje'niče

*

... Ja ne znam kako nije sačekao 9 januar da čestita..... mislim, ipak je i to državni praznik...... a i rs je država..... hahahahahahah

He he

Hahaha, očigledno ima pogrešne savjetnike. Nisu ga upoznali sa činjenicom, da samo muslimani slave taj svoj izabrani komunistički praznik. Da li Tramp zna da je to komunistički praznik?

*

Ha ha ha debilu.... odakle ti to pišeš? Iz entiteta jel? Hahahaha

odlazeća administracija

dolazeća administracija

Haha

Ha ha ha debilu.... odakle ti to pišeš? Iz entiteta jel? Hahahaha ka * Bravo majmune! Kako si samo pogodio?!Za to je potrebna velika inteligencija! Naravno da sam iz onog dijela BiH, gdje taj dan nije praznik, a ipak se nalazi u BiH. Dakle, praznik nije državni, nego federalni, tačnije, bošnjački, jer ni Hrvati to ne slave.

Haha

Ha ha ha debilu.... odakle ti to pišeš? Iz entiteta jel? Hahahaha ka * Bravo majmune! Kako si samo pogodio?!Za to je potrebna velika inteligencija! Naravno da sam iz onog dijela BiH, gdje taj dan nije praznik, a ipak se nalazi u BiH. Dakle, praznik nije državni, nego federalni, tačnije, bošnjački, jer ni Hrvati to ne slave.

*

Republika Srpska je ENTITET u državi Bosni i Hercegovini. Republika Srpska NEMA svoju državnost jer nije država. NEMA suverenost jer nije vlasnik zemlje. ZEMLJA pripada Državi Bosni i Hercegovini. NEMA svoje putne isprave, svoj novac, svoje registarske oznake ni svoju ličnu kartu. Nigdje na svijetu NIJE priznata kao država nego kao ENTITET. Znate li vi, koji ste na pravoj strani, značenje riječi ENTITET? Niste u BiH? Pa onda nemojte dolaziti u Sarajevo da radite za velike plate u organima države, radite na Palama ili u Vlasenici ili Vojkovićima, nemojte praviti kolonu na Grbavici svaki dan po 4 kilometra nego radite u „Srpskom Sarajevu“, pa slavite i 8 mart ako hoćete. Ali ZEMLJA na kojoj ste genocidima pljačkama i protjerivanjima proglasili tu tvorevinu koju tako čuvate NIJE VAŠA, upamti to dobro. ZEMLJU, TERITORIJ nećete ponijeti u smrdljivu Srbiju. A rat će trajati ako treba 100 godina smetljaru. Bosna i Hercegovina NIKAD neće biti Srbija, biće ono što je 900 godina, zemlja ljudi koji vole Bosnu i smatraju je svojom zemljom. A bez vas, „boljeg dijela“ mi ćemo biti sretniji i bolji. Jadna je zemlja u kojoj žive Srbi. U zemlji u kojoj Srbi nemaju pravo glasa, živjeti se može normalno. Imate vi, bolji dio, milion primjera za to na svijetu i u okolini. Kreteni neradnički. To što ste dobili svojim klanjem i pljačkanjem na prevaru, to ime, neće trajati još dugo. Živi bili pa vidjeli. Ovo je BOSNA I HERCEGOVINA !!! A VI, „bolji dio“ slavite i dan pedera, slobodno.

Bah

Može onda i bajram da bude državni praznik, po ovoj logici. Samo nastavite, pa ćete ostati sami sa svojih 23%., pa proglašavajte šta hoćete u vašoj čaršiji.

*

Može onda i bajram da bude državni praznik, po ovoj logici. Samo nastavite, pa ćete ostati sami sa svojih 23%., pa proglašavajte šta hoćete u vašoj čaršiji. ka Bah Bogati de vidi slave li onih 3000 građana RS-a koju rade u Sarajevu pa popodne formiraju kolonu od 4km kad motaju prema Vracama? Kako bi bilo, da kad već ne slave državni praznik, rade u RS-u? De vidi majke ti jesu li razmišljali o tome da malo sjašu s državnog budžeta i plata od 4-5 hiljada, pa im ti dadni plate??

/ Najnovije