"Trojka": Vlasti u BiH moraju hitno pomoći građanima u borbi sa valom poskupljenja

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SARAJLIJA

UMJESTO ŠTO SJEDITE I PIŠETE PROZIVKE, TREBALI STE VEĆ NEŠTO PODUZETI. MAKAR NA NIVOU KANTONA, DA SMANJITE PANIKU. NEKO SAOPĆENJE, PA DA SE PIKA DA STE NEŠTO URADILI. NEĆE MOĆI TAKO. URADITE HITNO NEŠTO, BIĆETE ODGOVORNI ZA KANTON. OBRAĆAJTE SE GRAĐANIMA SA UTJEŠNIM VIJESTIMA ŠTA STE PODUZELI I DA IMATE INFORMACIJE DA JE SVE POD KONTROLOM. AKO SE NE BUDETE BRINULI ZA GRAĐANE ŽEIM VAM DUGU I TEŠKU BOLEST

Zv

Pa zašto isto ne uradite za radnike zdravstvenih ustanova u KS, uprkos presudama suda?

A

PRIVREDA GRCA POD NAMETIMA! SMANJITE KOMUNALNE NAKNADE, ŠTO STE OBEĆAVALI!

nasvasta

Poskupljenjem grijanja je dobra borba za građane fuj fuj.

SKY

Za početak uradite vi nesto za gradane. Smanjite režijske troškove vode, stanarine, smetljarine, grijanja, grobarine ,prevoza, parkovace itd... Nabavite kantonalne robne rezerve hrane, nafte , odjeće, obuce, , peleta itd.. Sve se moze kad se hoce. Smanjite troskove svoje administracije.

Mica

Hajde da vidimo i to cudo ali ne zaboravite dok pozivate "vlasti" i vi ste nekakva vlast i svi od kantona do vrha vlasti jednom bar u zivotu sjedite i dogovorite se da ovom narodu napokon pomognete bez svojih stranackih prepiranja i gluposti, krajnje je vrijeme!

BB

Zelje iz onih vaših plastenika što ste donirali i dali poticaje za zapošljavanje i razvoj poljoprivrede 7 maraka kilogram. Onaj krompir što ste , otkupili" viškove na pijacama 2 KM. Stare zanatlije koje su dobile poticaje otkupljuju zlato od naroda za bagatelu. Prodaju se na Čaršiji unikati iz Kine itd...

/ Najnovije