Trojka o pozivima SDA na razgovore: Refik Lendo ponudio je samo - blokade

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

A kakvi su ovo dwbili i banditi dritanovski ovo je dvodomno uredjwnje moras imati vecinu u parlamentu gradjana i klubovim baroda inace nema lasti a posto se bih sastoji od bosnjaka srba i hrvati dom naroda je jaci od predtavnickog tako da mozete samo plakati smitu da vas dovede na vlast a onda kooo zna sta ce biti ulica ja cudo ovaj grad nije jna pokorila a neki smit i dritanovci

Shqtro...

...poziv na razgovore je pokusaj kupovine. Oni bi i sa majcinim kaputom trgovali, rijedak je to uzas. Hajde, zavrsavajte to, da vidimo ko ce odgovarati za decenijsko zlo koje su nam donijeli.

Expert Iza

Pa predložite vi neke eksperte koji nisu stranački jer ste to i govorili pred izbore da vlada mora biti sastavljena od kvalitetnih i sposobnih ljudi gdje nije prioritet stranka nego znanje.

Pod hitno reagovat na sda zlo

U pravom smislu sda je bila profitersko lopovska organizacija,sad je definitivno teroristicka organizacija,i narod se mora protiv nje izborit,u protivnom cemo imati gore stanje od palestine.nemaju oni osjecaja i privrzenosti narodu i drzavi.

Jel to

A kakvi su ovo dwbili i banditi dritanovski ovo je dvodomno uredjwnje moras imati vecinu u parlamentu gradjana i klubovim baroda inace nema lasti a posto se bih sastoji od bosnjaka srba i hrvati dom naroda je jaci od predtavnickog tako da mozete samo plakati smitu da vas dovede na vlast a onda kooo zna sta ce biti ulica ja cudo ovaj grad nije jna pokorila a neki smit i dritanovci ka Koel Slovenski jezik.

Dea

E koja ste vi skupina jadnika, političkih diletanata i mediokriteta. Hdz vas muštra i pravi debilima.

BiH

E koja ste vi skupina jadnika, političkih diletanata i mediokriteta. Hdz vas muštra i pravi debilima. ka Dea , pa sta ce raditi kad ih izbace iz politike iduce izbore, zato se i bore za vlast

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Ispiskajte vise te SDA ***, dosta je vise!!!!

.......

Jok, bosanski....

Slovenski jezik. ka Jel to

Smrde

Hajmo malo promjeniti pricu. Za neke i vi blokirate i sto je najgore omogucili ste ulazak u vlast i strankama dokazanim blilokatorima koji i dalje blokiraju i razaraju! Ni vi niste cvjecke, mozda ste cak i puno opasniji od prethodnika!

/ Najnovije