Trojka će inicirati izmjene zakonskih propisa: Hitno ukinuti liste čekanja za onkološke pacijente

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vadiona

Z***sa nabavkom limuzina pa daj hitno nešto da se obeća. Ne vjerujem obećanjima, samo rezultatima.

Laxative

Uglavnom od brige za onkološke pacijente i lijekove za terapije kupiše sebi limuzine da pare ne propadnu. Sramota ali nije njih to briga, neka se Neka vozika u novom terencu.

Fujjj bijednici

Jest vas baš briga za narod i njihove muke..pogotovo teško bolesne..ko je vas upoznao, ni pakao mu neće teško pasti

Zera

Ovih dana sam čula priču o ugrađivanju stenta za jednog skoro pa stogodišnjaka koji ima i strano državljanstvo koje podrazumjeva i duplu penziju na privatnoj klinici koja radi u sklopu Opće bolnice a sve na trošak ZZZ KS. Dotle moja drugarica koja ima upola godina kao operisani gospodin čeka na pregled kod kardiologa već više od pola godine. Vjerovatno će na kraju platiti privatni pregled. Toliko o listama svih mogućih čekanja. Naravno onkološkim pacijentima je najgore, a šta sa ostalima koji čekaku kardiologe, urologe, ortopede, MRI, CT i ine druge mjesecima.

Nema od toga ništa

Oni su i vakcinu za coronu uzeli bolesnima i sebi je u kancelarijama podijelili

Kako vas poplava

Izbaci baš među bošnjački narod? Da bogdom niste naša djeca, nego djeca naših neprijatelja..puno bi Bosnjaci bili jači bez vas.al ko zna, mozda i jeste djeca neprijatelja Bosne..

Trojica veličanstvenih

Slika kao kauboji iz filma obračun kod ok korala. Eeee prije dvije godine nije bilo listi čekanja .

Opšte poznato

OBS ima specijalni tretman za odabrane. Takva je politika direktora.

/ Najnovije