Tri dana COVID-a u BiH: Više od 700 novozaraženih, šest ljudi preminulo

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papak detektor

***

Ocu, ocu kako da ne, crko ja ako im odem. :))

***

Doktor

Da li je novinar provjerio podatke ili slijepo objavio servirano? Zasto nema izvora imenom i prezimenom? Kao osoba iz zdravstva, upucena u stvarno stanje na terenu, ovo napisano je potpuna laz i netacno. Tekst je pun neracnih i neprovjerenih informacija i vise izaziva sijanje straha i panike. Novinar bi trebao znati da je to zlocin.

Bustat cu se najesen da budem siguran!

:) :))) Pa cu potvrdu da izvadim da sam bustovan (buzdovan LOL) i onda cu sa njom svugdje da zalazim i mrtav ladan sirim dalje virus kao i otrov iz vakcine. A nista mi niko ne moze, imam potvrdu!

Da

Da bog da se zaraIli svi sa radio sa i nikad se ne oporavili i primali bustere i nikad iz izolacije ***

Da

Da li je novinar provjerio podatke ili slijepo objavio servirano? Zasto nema izvora imenom i prezimenom? Kao osoba iz zdravstva, upucena u stvarno stanje na terenu, ovo napisano je potpuna laz i netacno. Tekst je pun neracnih i neprovjerenih informacija i vise izaziva sijanje straha i panike. Novinar bi trebao znati da je to zlocin. ka Doktor Jedva cekam da ih poimenice sve pohvataju i sude za ovo sranje kojim nas truju godinama i za to su placeni. Stoka fasisticka obicna, nema tu novinara.

/ Najnovije