Treći dan protesta ispred OHR-a: Građani ostaju ustrajni, na mjestu događaja jake policijske snage

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Koji naivci !!! Neviđeno !! 🤦🏾

ALO

Slikaj to sve i snimaj da se nđu u slucaju rata....

Medi

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Kažu

Nakon mosta HR od EU fondov ulaže 5 mlrd. E u nove željezničke pruge.

@ALO

Slikaj to sve i snimaj da se nđu u slucaju rata.... ka ALO<<Da i slike poslati u dijasporu jer su pretežno iz EU pa onda napraviti mobilizaciju i onda ih poslati na ratišta u BiH(ako počne rat) eh kako bi govorili da su nesposobni, anemični, ćoravi i ostale vrste bolesti samo da neidu u rat

Panzer

Ovde nema gradjana,pojam gradjana znači gradsku gospodu,kulturne i obrazovane ljude.Ovde sve go goli papak i seljak iz Buljakova i Hrasnice koga je SDA dovela u grad.Većih fašista i nacionalista nema

Celo

>>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<< EVRA ??

Gost

Zašto ovo policija dopušta? Rastjerati sve zbog njih samih. Da se ne sramote. Okupili su ih političari koji bi eventualnim Schmidtovim izmjenama zakona ostali uskraćeni za nešto što im i onako ne pripada. Raja, vi ste izmanipulirani, idite s tog vrelog asfalta.

Martić

Neka te POLICIJSKE SNAGE nešto rade. Za početak neka ih evidentiraju pa da danas-sutra imamo dokaz koliko je na protestima bilo GRAĐANA bliskoistočnih a koliko evropskih imena.

Gost

Koji gradjani? Ovo nije vidjelo gradjane. Dosla dijaspora, dosadno im, pa hajde da se okupljamo a da ne znamo zasto. Ovo je sramota ne samo za Sarajevo, nego cijelu zemlju. Toliko radikalizma, zaludjenosti, ispranih mozgova. Pa gdje idemo, zapitajmo se.

Eno

Nisu ovo gradjani nego Bakirovi dronovi i roboti.

/ Najnovije