Treba li BiH još graničnih prijelaza zbog ulaska Hrvatske u Schengen: Koje promjene nas očekuju?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Kupujmo hrvatske proizvode

Kupujmo hrvatske proizvode mi volimo nase susjede. Sto vise kupujemo hrvatskih proizvoda to bolje, mi se volimo

Za početak

Za početak neka prvo naprave na Doljanima pošten prelaz pa onda nove!

Papak skirven po Ljiljanom

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

***

***

H

I ove postojeće treba zatvorit I napraviti zid visine 30 metara duž čitave granice sa smrdijom I krvačkom !!! ka Ljiljan I šta onda? Možda za tebe koji u životu nisi izlazio iz svog sela ništa. Ali drugi ljudi putuju, porodice im žive širom svijeta.

H

Očekuje nas još više bezrazložnog handrenja na granici, kao što je i bilo od kada granica postoji.

Dzaba krecite

Hrvatska cim udje u Shengen ce uciniti sve da zagorca zivot BiH,a da bi omeksala uvoz u EU trazit ce da im se ispune politicki zahtijevi za zapadnu hercegovinu i to: Hrvat nije onaj tko nije u hdz-. Na podrucju zapadne hercegovine mogu zivjeti samo katolici. Prijelaz robe i osoba u hrvatsku je slobodan i ne zahtijeva nikakve pregleda niti fito inspekciju. Tko nije hrvat katolik nece se moci slobodno kretati,morat ce nosit zelenu ili crvenu traku oko ruke. Politicari i rukovodioci mogu biti samo katolici. Zabranit ce se sex izmedju katolika hrvata i ostalih. Hrvat katolik se moze sexati sa drugim pripadnicima,ali strogo se zabranjuje praviti djecu. Ima toga jos,ali istice mi vrijeme pisanja.

MOMCILO

***

/ Najnovije