Traži se hitna reakcija: Građani danas protestuju ispred OHR-a

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Prije svega, svjedoci smo teškog i ponavljajućeg kriminala svuda u BiH. Kako ko dođe u vlast, radi šta hoće, zapošljava koga hoće što znači da treba pohapsiti sve one koji rade u komisijama za zapošljavanje u državnim i kantonalnim institucijama jer ne rade svoj posao već šta im se kaže. Kako koja stranka uđe u vlast i kako se pojavi koji takozvani lider, tako se služe s novcima iz budžeta kao da im ih je babo ostavio, prebacuju svojim kabinetima novca koliko hoće, dodjeljuju velik novac nekakvim glupavim i bespotrebnim projektima "svojima", onima s kojima su u talu. Sve pokraše. I prvo stati kriminalu u kraj pa onda sve drugo. Ovakva država u kojoj pravosuđe ne može stati u kraj kriminalcima koji vladaju, a ima ih u svim strankama, i ne treba postojati jer služi i dobra je samo kriminalcima. Živjeti u državi u kojoj se tako krade, i znati da oni što pokraše ogromne novce neće odgovarati, je porazno.

LOL

Prema Meir Gold, da bi zemlja bila velika, važne su samo dvije stvari: "Ako želite da izgradite zemlju u koju će se vratiti njeni sinovi i kćeri, ako želite da izgradite zemlju iz koje će oni otići samo tokom praznika, ako želite da gradite zemlju koja neće imati osjećaj straha od toga šta im budućnost nosi, potrebno je da napravite samo dva koraka: 1. Da korupciju izjednačite sa izdajom, a korumpirane zvaničnike sa izdajnicima, do sedme generacije... 2. Da tri profesije u zemlji budu najplaćenije: vojska-policija, prosvetari i ljekari. I što je najvažnije - radite, radite i radite, jer vas niko neće hraniti osim vas samih, a vaša zemlja je potrebna samo vama i nikom drugom. Kada to postane način vašeg života, onda ste postigli cilj..."

Hmmm

LOL i GOST svaka je na broju a i svi se slažemo da nemožemo dalje bez teški promjena

/ Najnovije